7 mars 2019

Helgfrågan v. 10

Vad har hänt med blogger? Kunde inte hämta bild från min dator som jag brukar däremot fanns telefonen som alternativ.. men det här kanske bara är början på alla förändringar som kommer bli nu när det försvinner saker från google. 

Torsdag och Mia undrar om vi känner att vi måste gillar Huvudkaraktären i en bok?
Måste och måste, nej klart inte men det underlättar verkligen om man gillar huvudkaraktären, men gillar man inte huvudkaraktären så måste man gilla någon annan karaktär. Dock har jag svårt att se att jag skulle läsa en serie där jag inte gillar huvudkaraktären.

Bonusfråga: Dina vänner och familj, gillar de också att läsa? Min storebror lyssnar på ljudböcker, även min sambo får jag ibland till att lyssna på någon bok. Svägerskan brukar läsa lite, mamma läser rätt mycket (pappa läste när han var yngre) Min mormor morfar farmor och farfar, de läste också när de levde, mesta dels tidningar när de blev äldre men en hel del böcker när de var yngre.

Jag har även vänner som läser, inte så många men i alla fall några. De flesta har läst Harry Potter och älskar de böckerna så nu när jag äntligen läser HP så kan vi diskutera dessa.

7 kommentarer:

 1. Viktigt att i alla fall känna något för karaktärerna. Det är inte alltid jag gör det och då slutar jag läsa.

  SvaraRadera
 2. mina barnbarn både läser och lyssnar på Harry Potter, jag har bara sett filmerna, har köpt målarboken åt dem.

  SvaraRadera
 3. och jag som inte läst Harry Potter. men det har sonen

  SvaraRadera
 4. Nej, till slut kan man tröttna på vissa karaktärer så man slutar läsa serien...

  SvaraRadera
 5. Trevligt när man är flera i familjen som läser.

  SvaraRadera
 6. Kul att kunna diskutera Harry Potter. Det har jag bara gjort med mina elever. De är uppvuxna på HP och det märks. OM de är läsare vill säga.

  SvaraRadera
 7. Om man direkt avskyr huvudkaraktären är det lite svårare tycker jag.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...