11 april 2016

SJ Watson - Ett andra liv

Julias syster blir mördad mitt ute på gatan och för att hantera sorgen börjar Julia försöka ta reda på vad som egentligen hände och varför. Men i jakt på att ta reda på vem mördaren är så tappar Julia bort sig själv och en ny kontakt på internet kommer få Julia att töja på alla sina gränser och i slut ändan riskerar hon att förlora allt.

Spoiler varning! 
Jag har inte läst Innan du somnar men har förstått att den är jätte bra så jag hade höga tankar om att det här vore en bok för mig. Men det tog inte många kapitel så visste jag exakt hur det skulle gå, det var vissa detaljer som man hade flera förslag på hur det kunde vara men i det stora hela så väntade man mest bara på att få veta om man hade rätt. Sen så hade jag ingen karaktär i boken som jag fastnade för, jag ogillar den Julia blir efter sin systers död, jag gillade inte hennes syster, jag ogillade Hugh och Lukas osv...
Den här boken var inte alls vad jag förväntade mig, och jag hade hoppats den skulle vara så mycket bättre än vad den var. Sen fick jag en liten känsla av att jag redan hade läst den här boken fast jag inte alls har det, så delar i handlingen gör att jag tänker på någon annan bok men jag vet inte vilken. 

Betyg 2 av 5
boken finns att köpas på adlibris cdon


2 kommentarer:

  1. Jag läser den just nu. Har kommit ungefär halvvägs och gillar den inte speciellt mycket. Det finns liksom inga vettiga människor.

    SvaraRadera
  2. Den lät ju helt okej men trist att den inte föll dig i smaken. Innan du somnar är jag lite nyfiken på!

    SvaraRadera

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...