18 augusti 2014

Tv - Serier [v33]

the Last ship s01x08
Äntligen har de fått fram ett vaccin men ryssarna har ju kaptenen så han måste ju räddas och då gör de en plan med att låtsas byta hon som forskar mot kaptenen och har en flykt plan. De räddar även kvinnan och flickan som ryssarna hade som gisslan för att få fram information.
De satte ut massor med sprängmedel på ryssarnasbåt så de slipper nog problem med dom i framtiden.

Teen wolf s04x08
För att få bort sitt namn från dödslistan så planerar de som står på den att skendö för att kunna ta fast den som försöker döda dom. Så Scott var den som den som offrade sig,
Jag gillar Stiles och Malia tillsammans, hon hittade nå papper om sin familj av Peter.
Nu fick vi veta att Peter och systern är de skyldiga som är ute efter att döda de på listan.
Lydias farmor verkar ha kunnat se saker och även om hon är död så lyckades hon nu ge Lydia ett kodat meddelande.

Under the dome s02x07
Junior tror inte Barbie så han beger sig ner i hålet dit Sam hoppade. Barbie rasar ner och Julia blir helt hysterisk. Barbie och Sam lever och hamnade i någon stad och det första Sam gjorde var att leta reda på sin syster, Juniors mamma och hon har full koll.
Lyle hamnade på psyket, Barbie träffade sina gamla "vänner" och sin pappa, och han vet hur man kan ta sig in till the Dome igen. Joe lyckas flyga ner ett litet plan med en kamera ner i grottan och efter lite om och men inser de att de ser någonting på andra sidan the Dome och att de kan vara vägen ut.

Murder in the First s01x10

Den här serien blir faktiskt bara bättre och bättre, visst ingen super höjdar serie men ändå något att se och roa sig med under sommaren. Eric får bara mer och mer fiender och nu äntligen fick dom nya bevis mot han och nu när han typ ingenting har längre så har han snart inga pengar heller och ingen advokat eller någonting utan han är nu själv mot världen.
Och när han inser hur ensam han är och att han inte kommer kunna betala sig ur sin knipa så tar han så klart den enkla vägen ut från problemet.

Rizzoli and Isles s05x09
Jane miste så klart bebisen, men jag trodde att hon skulle försöka få adoptera flickan själv men hon verkar då få ett riktigt bra hem och det var det Jane var ute efter.

Chasing life s01x10
April ger upp tredje dagen med kemoterapin, hon ringer då till Leo och han tycker att hon ska satsa på Dominic istället. Dominic i sin tur blev svartsjuk för att April pratade med och umgicks med Leo och gjorde slut. Leo ringde och lämnade ett röstmeddelande om att han verkligen behöver prata med April om någonting viktigt men vad får vi inte veta förens i nästa avsnitt, och om jag inte minns fel är det ett tag tills vi får se nästa avsnitt!?!
Men jag tror att han har bestämt sig för att genom gå operationen.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att April ser/drömmer om döda personer och pratar med dom.
Greers föräldrar vill inte att hon och Brenna ska träffas nå mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Marie Hermansson - Mannen under trappan

  Titel & Omslag Sjukt tråkigt omslag dock är ju titeln bra i alla fall.  Handling  Allt har gått Fredrik väl i händerna. Han har ett tr...