10 augusti 2014

Tv - Serier [v32]

Chasing Life s01x08
April vaknade upp och vi insåg att inte alla överlever cancer och hon listade ut att det var Leo som betalade för hennes fertilitets grej. Leo hjälper även andra och försöker hjälpa folk att bli lyckliga innan deras liv rinner iväg.

Brenna åkte iväg och knackade på hos sin halvsyster som var grymt otrevlig och dryg men efter ett tag skärpte hon sig men sen visade hon sitt rätta jag igen och berättade då att Brenna och Aprils mamma visste om att deras pappa hade en till familj.
Vad fint akapellagruppen sjöng på låtsas begravningen!
Sen fick Leo och April till det och nu hoppas jag att dom kommer vara tillsammans.

Chasing Life s01x09
Efter att April och Leo fick ihop det så ignorerade han henne sen blev han sjukare och April fick en rundvandring där hon kommer ligga när hon får behandling.
Beth råkade berätta för Raquel att April är sjuk utan att berätta vem som var sjuk och Aprils sista dag innan hon ska vara ledig så vet alla på jobbet om det.
Beth måste vara den bästa kompisen man kan ha som när hon köpte så April kunde få prova på att vara skallig. Och hennes mormor gjorde brownies som hon kan äta och bli hög av under tiden hon får behandling.

Brenna berättade för sin pojkvän att hon vill dejta sin tjejkompis oxå och sen råkade hennes mamma gå in i hennes rum när Brenna och Greer kysser varandra. Och sen går Brennas pojkvän och bästakompis och kysser varandra och Brenna freakade ut och det slutar med att Kieran och Greer vill att hon ska välja och hon väljer Greer.

Teen wolf s01x06-07
Liam blev tagen och Scott räddade han upp från en brunn, Meredith tog livet av sig efter att Stiles och Lydia hade varit där och försöka få fram lite info.
Spännande med pengarna och kassettbandet som Scott och Stiles har.
En annan varulvspakt blev infekterade med något dödligt och nu finns personer på Scotts skola som är infekterade och han och Stiles var två av dom som är inspärrade där med dom sjuka.
Men som vanligt var Stiles med och räddade livet på Scott och de andra men Scotts pappa räddade livet på Stiles när det där psykot tänkte skjuta han.

Rookie blue s05x10
Duncan var tillbaka på jobbet och försöker bevisa att han är en riktig polis och då blir han nedslagen och hamnar i en bil med en bomb som Nick i sin tur försöker desarmera och Andy är utanför och livrädd för deras liv. Duncan erkände för Andy att han gjorde fel och är en fegis som är en dålig polis.
Andy fick en nyckel till Sams lägenhet men hon ville inte ha den,

Gail ska försöka adoptera en liten flicka som hade med något tidigare brott att göra men hon och hennes ex har just fått ihop det igen men då ska hon tydligen flytta.
Dov gjorde slut med Chloe när han fick veta att hon blivit kysst av sitt ex och ljög om det, han upptäckte även att Sams ex är gravid.

the Last ship s01x06-07
Danny svimmade, men  det var inte det dödliga viruset utan något annat men nu kom det fram att han och den där tjejen Foster har varit tillsammans. De hittade en tjej som verkar vara immun och när de skulle hämta upp henne så kom ryssarna.
Och det slutade med att två av amerikanerna bland annat kaptenen blev upplockade ur vattnet av ryssarna så nu får vi se vad som kommer hända här efter.

Under the Dome s02x05-06
Äntligen vet vi vem som dödade Angie för det måste ju vara Juniors morbror? För han lyckades få Junior att tro att Lyle dödade Angie när det egentligen var han som gjorde det.
Jag förstår inte att vissa står på Big Jims sida som Phil med flera men nu har då matproblemet löst sig i alla fall. Joe kysste den nya tjejen och Nori kom på dom och blev svin förbannad.
Spännande med tunneln i Angies och Melanies skåp.
Barbie kom på att Sam var den som dödade Angie och Sam tror att om de fyra måste dö för att Domen ska försvinna. Men när Sam insåg att Barbie inte skulle låta han döda ungdomarna så tog han livet av sig nere i den där grottan.2 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att se vad som händer i Under the Dome.. tror dock inte att Sam dog! Det skulle vara för enkelt ;)

    SvaraRadera
  2. SV: Hmm, då kanske jag skulle hoppa över den då!

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...