31 augusti 2014

Katie McGarry - Echo & Noah


Det här är Katie McGarrys debutroman och wow vilken debutroman!!

Ingen vet exakt vad som hände när Echo Emerson som över en natt gick från att skolans populäraste tjej till att vara den alla viskar bakom ryggen på. Inte ens Echo själv vet men hon vet att hon inte vill sova och så fort hon somnar så drömmer hon och vaknar upp skrikandes. 

Vad var det som är så hemskt och de som vet vill inte berätta utan vill att Echo själv ska börja minnas för att kunna hantera det sen.

Den nya kuratorn på Echos skola försöker hjälpa Echo att börja minnas igen och samtidigt vill hon att Echo ska ge en annan elev stödlektioner, denna någon visar sig vara Noah Hutchins, en fosterhemsplacerad kille med attitydproblem, svart mc-jacka och han har avverkat mer tjejer än någon har koll på.

Men det som borde bli en kultur krock mellan Echo och Noah visar sig istället att de kanske kan hjälpa varandra att få upp ögonen för verkligheten, men när de börjar få djupare känslor för varandra så börjar oxå problemen. För var går gränsen på hur mycket man kan offra för kärleken och hur ska man välja som inte bara blir bäst för en själv utan även för andra.


Jag älskade den här boken och rekommenderar den verkligen!!!
Spoiler varning!! Wow vilken bra bok!! Jag älskade så många detaljer och reaktioner och saker som sas och gjordes kändes verkligen realistiska. Men jag kommer nog alltid ha svårt för att hennes pappa blev tillsammans med Nannyn/barnflickan och jag förstår verkligen Echos reaktion på det hela. För som förälder måste man faktiskt ta hänsyn till sina barn i första hand och att han då inte blev en bättre pappa efter att Echo nästan dog utan fortsatte att passa upp på sin flickvän känns så fel.
Älskar Echo och Noahs relation och jag älskar deras underbara vänner!! Nu snackar jag om de vänner som ställde upp och fanns där oavsett inte typ  Grace som är en typisk vänder kappan efter vinden person :/

Betyg 5 av 5
boken finns att köpas på Harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...