31 augusti 2014

Hans Koppel - Döda ont

Det här är då tredje och sista delen i den här trilogin med helt fristående böcker, så förstår inte varför det är en trilogi.
I den här boken så får vi följa lite olika personers synvinklar på det som händer, både offer, förövare, poliser och några till.
Huvudpersonen är Sara Vallgren som har en nattklubb fast mest som en täckmantel för allting annat hon har för sig. Hon drar i trådarna och de som inte gör som hon säger får ta del av konsekvenserna och hon har alltid en syndabock redo ifall att polisen skulle komma henne för nära. 


Jag fastnade inte alls för den här boken, den var lätt läst och jag läser alltid klart böcker för vill veta hur de slutar men ettan är den jag har gillat bäst. Jag fastnade inte för någon karaktär riktigt och gillade man någon lite hade den så liten roll så man minns den inte riktigt ändå. Sara är otäck och får det att krypa under skinnet på en, och det är nog tanken. 

Betyg 2 av 5
boken finns att köpas på   cdon  adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...