21 juli 2013

Tv - serier [v29]

Cult s1x12-13 
Äntligen fick vi svar på massor av våra frågor. Tänk att vissa verkligen går in i en show så där extremt och sen att Billy verkligen blev skjuten, vilket jag misstänkte direkt han gav henne pistolen.
Skye fick äntligen träffa sin pappa men han verkar ju ha legat bakom massor av saker så han har haft koll på henne men hon har ingenting vetat, snacka om hemsk pappa.

Switched at Birth s2x16
Så där nu fick Bay och Ty till det och jag hoppas nu att det blir seriöst och långvarigt för det är på tiden att Bay får ha någonting som är enkelt och någon som är på hennes sida.

Teen Wolf s3x07
Så där löste de att Derek var tvungen döda en av sina egna men nu är han efter Scott. Tur det var rätt person i alla fall som dog för de andra är för viktiga för mig och för serien.
Jag börjar gilla Isaac mer och mer för varje avsnitt däremot Mr Argent känns mer och mer lömsk.
Stiles och hans pappa gillar man oxå bara mer och mer, finns som inget att ogilla med de karaktärerna. Men Lydia och Allison var inte så aktiva i det här avsnittet och nu längtar  jag efter att få se mer om Scott och om att han eventuellt är en riktig Alfa, vilket kanske innebär att han är starkare än de alfor som tar sin makt.

Continuum s2x10
Jag gillar inte Emily alls, och Alec känns rätt blåögd bara för att en söt tjej är intresserad av han men vilken tur att Matthew aldrig litar på någon utan alltid ska spionera för han har en tendens att dra upp en hel del till ytan.
Så typiskt att Garca lyckas smita direkt de har henne men trots att han som hon tog som gisslan(sen dödade) fick massa stryk så hade han inga sår eller märken och sådana detaljer är så störiga.

the Fosters s1x07
Usch vad jag ogillar Mariana och Jesus mamma Ana, som verkligen utnyttjar sin dotter för att få tag i pengar till sina droger för jag tror inte hon försöker bli ren men skönt att inte Mariana går på det igen. Lexi verkar inte ha det lätt hemma men bra av Jesus att berätta för Mariana vad hon ställt till med, men tur hon nu har en hållhake på henne.
Det är verkligen mycket drama nu kring Callie och Liam, och jag tycker faktiskt synd om Whyat som försökte hjälpa till men shit vad arg han blev. Callie försöker verkligen göra det rätta och hjälpa Sarah från Liam.

Do no Harm s1x04
Det hände inte så mycket i det här avsnittet men Jason blev då inte av med jobbet när hans alter ego Ian Price i alla fall kunde hålla ett tal och sköta sig hyfsat. Stackars Olivia som har Ian efter sig för han är rätt läskig samtidigt som Jason är världens snällaste.

Under the Dome s1x04
Äntligen fick Juniors pappa veta ett och annat om sin son bara genom att gå ut på sin egna baksida, han som äntligen fick se sin son duga till någonting för tror Junior har känt så, att han aldrig duger.

the Killing s3x08
Nu börjar det vara spännande, och bara tre avsnitt kvar. Vem tror ni är skyldig?
Nu riktas det mycket uppmärksamhet till han som jobbar på fängelset men han håller nog på med annat alternativt att de är två som hjälps åt. Men när man fick se spoilern för nästa avsnitt så såg det ut som att det var, Bullets kompis som är försvunnen, hennes mammas pojkvän som tog strypgrepp på Linden och han kommer tydligen tillbaka.

Covert affairs s4x01
Annie och Auggie fick verkligen ihop det, jag var lite orolig att det helt plötsligt inte skulle bli något. Men Annie fick Auggie att bli skjuten, hon försätter verkligen han i fara. Vilken överraskning att Joan var gravid och vem är pappan? För sånt kan man ju inte ta förgivet i seriernas värld. För Arthur har ju tydligen en vuxen son.

Perception s2x01-04
Jag gillar den här serien, och är så glad att den fick en andra säsong hoppas däremot den får mer än 10 avsnitt samtidigt som det är skönt med korta super bra säsonger.

Graceland s1x06
Fy vad jobbigt för Charlie, försöka snacka med chefen när man tänder av eller när hon är hög, det är hennes alternativ. Har verkligen Paul tagit Heroin? Det känns som att alla bara ljuger fram och tillbaka i den här serien, men bra det är den.


2 kommentarer:

  1. Jag tycker att tredje säsongen av Teen wolf känns lite rörig och mindre genomtänkt än de två första säsongerna, men kanske faller bitarna på plats framöver...

    Continuum är ju bara sååå bra! Håller med om att det är något skumt med Emily, men kanske visar hon sig överträffa förväntningarna till slut..?

    SvaraRadera
  2. Tack, förresten, för påminnelsen om the Killing; ska absolut ladda ner andra och tredje säsongen av den! :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...