2 juni 2013

Tv - serier [v22]

Twisted s1x01 *säsongs start*
Danny är en strulig tonårs kille som flyttar tillbaka till sin hemstad där han en gång mördade sin faster? Jo och Lacey som umgicks med Danny när de var små vill först inte ha någonting med han att göra men helt plötsligt ändrar de sig och hinner se hans goda sida. Men i samma veva så hittas Regina död efter en fest där Jo Lacey och Danny har varit och Danny har hennes halsband, ett likadant som hans faster hade....
Riktigt spännande jag gillar det här avsnittet och serien har verkligen potential! Serien börjar gå 12 juni, men man kan se första avsnittet redan nu.

The Fall s1x01-03 
Haha grymt kul att få se Scully från X-files igen :)
Det här är en psykologisk thriller, där vi får följa då Hunters. Den ena är en serie mördare som förföljer sina tilltänkta offer och den andra är en väldigt duktig kvinnlig kriminalkommissarie som man tar sätter på fallet för att få fast mördaren.
En väldigt intressant serie, kul när man får följa båda sidorna om morden och ska bli spännande att se hur den här serien kommer utvecklas.

Awkward s3x08 
I förra avsnittet kände sig Matty utanför när Jenna var populär och nu direkt hon inte blir svartsjuk så stör han sig på det. Jenna måste strula till sitt liv jämt va? Att nu kanske ha känslor för en ny kille gör mig tokig, är så less på story linen kring Jennas kärleksliv.

Zero hour s1x07-09
Oj oj vilken bra serie, jag älskar att det är som en drama äventyrs serie. Man får hela tiden svar på massa frågor men svaren ger i sin tur nya frågor. Jag gillar även skådespelarna och jag vill hela tiden se fler avsnitt och funderar massor på svaren på de stora frågorna som hur flera döda personer inte verkar vara döda eller verkar ha levt tidigare eller någonting.


1 kommentar:

  1. Zero Hour är jag lite nyfiken på, påminner om en Dan Brown bok ju! :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [November 2021]

2 överrasknings rec.ex 12 köpta böcker, 1 läst Från toppen, Rec.ex (läst), Överraskning, 3 köpta på röda korset Rec.ex:   1 Överraskning:   ...