7 april 2013

Tv - serier [v14]


Cult s1x05-06
Det här var ett rätt tråkigt avsnitt,  okey Jeff fick veta att polis kvinnan är på båda sidorna och han fick äntligen ett livstecken från sin bror. Som jag tror fortfarande håller på med massa Cult uppdrag.
Vad obrydd Skys kompis var som gav hennes drogen, hon borde väll ha besökt henne på sjukhuset med en gång? Lite läskigt vad som händer i Skys huvud medans hon var i ett koma liknande tillstånd.
Hände väldigt mycket i slutet på avsnittet, blir spännande att se vad som händer i nästa! 


Bates Motel s1x03
Vad konstigt när Norman bara blev tuppade av i skolan och de inte hittade några fel på han. Ser han syner eller vad handlar det om egentligen? Spännande är det i alla fall!!

Chicago fire s1x19-20
Usch vad tråkigt när pojken dog men vilket fint slut när alla var uppklädda och hedrade pojken när familjen var på väg till begravningen. *snyftar lite* Vilken idiot hon Tara är! Anklaga Kelly så dära.
Gabriela verkar inte ha släppt Casey ännu men nu när hans ex kom tillbaka kanske hon insåg att hon aldrig varit hans första hands val.

Monday mornings s1x08-09
Vilken hemsk chef de har, en får sparken och andra får straff arbete och sen att bli påhoppad gång på gång för att man har en relation med en kollega. Vem tusan ska man hinna träffa när man som läkare jobbar jämt och har jour så man kan aldrig ha en seriös dejt utan att man måste sticka iväg.
Det ska bli spännande att se hur serien fortsätter att utvecklas.

New girl s2x21
Äntligen massor med Nick och Jess scener där de till och med lyckas gå på en dejt sen fick de ju inte till det i alla fall men det kanske kommer för de verkar i alla fall ha insett vad de känner.

Greys anatomy s9x19
Nu är gamla Greys tillbaka på riktigt, massor med olika patienter, det kretsar inte bara kring allas kaosartade privatliv och folk både dör och blir räddade.
Greys anatomy s9x20
Jag förstår att Meredith är rädd för att bli som sin mamma.Fy vad hemskt Bailey får inte få sparken, hon är en av mina favorit karaktärer och jag älskar hennes attityd.

the Following s1x11
Vad spännande! Men trodde verkligen Claire att hon bara skulle få träffa sin son utan att Joe fick någonting först? Nu kommer de bara kämpa på att ta sig därifrån eller bli hjärntvättade.
Dock grymt bra att Ryan hittade cultens träningsläger, nu kanske de blir lite bromsade och blev av med massa vapen, de verkar vara rätt blodtörstiga de där cultarna.


2 kommentarer:

  1. Jag älskar The Following! Håller med dig om att Claire var lite väl naiv när hon trodde hon skulle få träffa sin son bara sådär. Nästa spänningsmoment är ju nu Molly. Hoppas Ryan snart börjar misstänka att hon inte är den hon utger sig för att vara!

    SvaraRadera
  2. Ohh, jag älskar tv-serier, men alla de där har jag inte sett, bara några av dem...

    SvaraRadera

Samuel Karlsson - Hennes blodiga händer

  Louise Hård #5 Titel & Omslag Ett väldigt snyggt omslag och passande titel. Handling   Louise Hård har förlorat sitt jobb som kriminal...