8 april 2013

Tematrio - Fortfarande oläst

Den här gången vill Lyran att vi ska berätta om 3 författare som vi vill läsa någonting av men det har fortfarande inte blivit av. Här kommer hyllvärmarna in i bilden för mig. 

1) Kristina Appelqvist, jag har tre av hennes böcker här hemma men det har ännu inte blivit av att jag har läst dem men hoppas det blir av under 2013.

2) Dan Brown , jag har nog alla, förutom den nya som kommer ut nu då. Jag har påbörjat att lyssna på Da vinci koden som ljudbok men har lite dåligt om tid att lyssna eftersom det fortfarande är så mycket snö ute så blir det som inget trädgårdarbete att göra och det är när jag är ute på gården som jag brukar lyssna.

3) Unni Lindell, det var nyligt som jag hittade första boken i serien, eftersom de första 4? böckerna inte går att köpa nya ska man hitta begagnade men det är lättare sagt än gjort. Det här är helt klart en författare jag hoppas hinna läsa någonting av under 2013. 

11 kommentarer:

 1. Dan Brown har jag gillat alla böckerna av, mer eller mindre. Unni Lindell och jag har gjort slut efter åtta lästa böcker.

  SvaraRadera
 2. Dan Brown är den enda som jag läst av dina val. Tycker de är helt ok, en av de fall där filmerna faktiskt är bättre än böckerna. Men de är lättlästa och underhållande, även om de är skrivna enligt formulär 1A i genren.

  SvaraRadera
 3. Dan Brown tänkte jag läsa, åtminstone DaVinci-koden jag har i bokhyllan.

  SvaraRadera
 4. Dan Brownes böcker gillar jag. Unni Lindell har jag bara läst en bok men skall snart läsa en till.

  SvaraRadera
 5. Jag har läst Kristina Appelqvist medelbetyg på dem, de övriga har jag inte läst ÄN. Dan Brown vill jag väldigt gärna läsa..
  Mia

  SvaraRadera
 6. Jag har läst en bok av Dan Brown och tyckte den var rätt bra. Har sedan inte läst något mer av honom.

  SvaraRadera
 7. Har inte heller läst Appelquist men skulle gärna vilja, tack för påminnelsen ;)

  SvaraRadera
 8. Jag har läst Dan Brown. Älskade Da vinci koden och Änglar och demoner, de andra två jag läste av honom tyckte jag lite sådär. Men ser fram emot hans nya som kommer i maj :)

  SvaraRadera
 9. Har läst Unni Lindells två första böcker. Tyckte de var riktigt bra. Dan Brown har jag inte läst men Da Vinci-koden står och väntar på mig i bokhyllan.

  SvaraRadera
 10. Kristina låter spännande, henne har jag missat helt, Unni är bra, men Dan Brown tycker jag verkligen är helt undermålig!

  SvaraRadera
 11. Dan Brown har jag läst, men tröttnade efter några böcker. De första (Änglar och Demoner + Da Vinci-koden) var bra för ämnet han tar upp, men snart lär man sig hans sätt att skriva Cliff-hangers i varje kapitel och det tröttnade jag på. Annars är han bra.

  SvaraRadera

Robert Bryndza - Ögon i natten

  Erika Foster #2 Titel & Omslag Titeln passar väl hyfsat bra men omslaget är inte märkvärdigt alls...  Handling En outhärdigt het somma...