26 januari 2013

Haven ~ Säsong 4

Man kände redan i seriens början att den här säsongen kanske vi får svar på lite frågor och visst har vi det men vi lämnade med en jätte cliffhanger så nu får vi fundera ut vad som kommer hända i säsong 4 för det är redan klart att det blir en till säsong. 
Äntligen kom serien ändå till den dära Ladan som är så omtalad. Audreys val av kille tycker jag är lite fel jag skulle vilja se hon med Duke och inte Nathan men samtidigt så har ju hon och Nathan ett förflutet och ett barn tillsammans.
Hoppas deras son kommer vara med i säsong 4 men det finns ju tyvärr en risk för att hela den kommande säsongen kommer bli en flopp beroende på vad som nu kommer hända.
Eftersom det har varit tre säsonger som har strävat mot den dagen då Audrey skulle gå in i ladan igen för 27? år för att alla andra ska slippa ha sina "problem" som de inte kan styra över.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...