25 januari 2013

5 nya tv-serier januari 2013

Cracked s1x01-02
En ny polis serie, det här polis teamet jobbar med psykiskt sjuka människor och får alla sådana brott på sitt bord. Det här är nytt och annorlunda, dessutom tyckte jag att det saknades någon polis serie så jag hoppas att den här är här för att stanna för jag gillade de två första avsnitten. Det är en polis serie men det verkar ändå kretsa kring deras personligheter och relationer oxå, det är inte bara koncentration på fallen.

the Carrie Diaries s1x01
Jag har inte sett speciellt många avsnitt av Sex and the City, men att den här serien handlar om Carrie som ung gör ingenting och jag har dessutom läst böckerna och har höga förväntningar på den här serien.
Serien utspelar sig på 80 talet och handlar om 16 åriga Carrie bor med sin pappa och 14åriga syster.
Carries pappa fixar en praktikplats inne i Manhattan(New York) åt henne och det är här som hon ska hitta sig själv och bli vuxen.

the Following s1x01
Wow vilket spännande första avsnitt, det här kan verkligen bli en av vårens favoriter för mig. Jag längar massor till nästa veckans avsnitt, och hoppas att det kommer vara lika bra som det här första. Gillar ni deckare, riktiga thriller serier så är den här ett måste.

Banshee s1x01-02
Lucas Hood är kriminell och han tvekar inte att mörda. Han råkar mörda en sheriff av misstag och tar då rollen som den nya sheriffen, men det visar sig att hans ex som ha fortfarande älskar bor där men har bytt identitet. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här serien men ska ge den något mer avsnitt så får vi se sen om jag kommer fortsätta sen den eller inte.

Deception s1x02
Joanna är polis och när hennes barndomskompis blir mördad, ställer hon upp att ta kontakt med familjen som en gång i tiden stod så nära men hennes mamma skickade iväg henne när hon började bli för lik familjen Bower. (Bower är en rik familj och Joanna var deras hushållerskas dotter) Jag tror att en säsong kan fungera med den här storylinen men jag orkar inte med en till långdragen serie där man aldrig får svar på sina frågor.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar verkligen the carrie diares, den var bättre än vad jag hade förväntat mig... ;)

    SvaraRadera
  2. SV: Jaa, det är jättekonstigt och jobbigt när det blir så! Har kollat skräpposten redan ;)

    Jag skickar böckerna efter helgen så hoppas jag att du blir nöjd med dem :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...