27 januari 2013

Tv - Serier [v4] #2


Cracked s1x03
Den här serien fortsätter starkt och jag har den redan som en av vårens favoriter, riktigt roligt med nya spännande serier och inte bara komedier.  Har ni inte sett den här polis serien så har ni verkligen missat någonting, under förutsättningar att ni gillar crime :)

Hart of Dixie s2x12
Vad pinsamt för George att hans föräldrar kom men vad gör alla på bion? George & Zoe verkar vara perfekta paret och hans föräldrar hoppas på det och Wade & Tansy är sams för en gångs skull. Och sen att Georges mamma kidnappar George och Zoe för att hon vill att de ska vara tillsammans kändes bara jätte konstigt. Wade är så rolig, han har helt underbara kommentarer/repliker men nu hoppas jag det är färdig tjafsat om George - Zoe.
Det kommer nog vara jobbigt för Lemon ett tag nu när hon vet vem hennes pappa dejtar och hon verkligen inte gillar det.

Glee s4x11
Ett bra avsnitt, även om det egentligen var rätt händelselöst men bra låtar.

Greys anatomy s9x12
Roligt om April börjar dejta ambulans killen. Men vilken otrevlig kärring hon som kom för att se hur allting sköts på sjukhuset, det är ju inte personalen hon ska hacka på utan Owen som är chef eller ännu högre upp hos ledningen över hur allting är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...