12 maj 2020

Åsa Larsson & Ingela Korsell - Grimmen

Pax #2
Titel & Omslag
Snyggt omslag som passar både till den här bokens handling och som passar ihop med övriga delar i serien, så även titeln.

Handling
En best härkar på nätterna i Mariefred och attackerar människor i staden. Bröderna Viggo och Alrik måste stoppa den innan fler blir skadade. Är det en varulv? Och hur bekämpar man en sådan? Alrik och Viggo letar som galningar efter information i det magiska biblioteket under kyrkkullen. Dit kommer också häxmästaren Damir för att söka råd. Men är han verkligen att lita på?

Mina åsikter
Jag gillade första delen men den här boken var ännu bättre, den är spännande och pojkarnas annorlunda liv gör att man aldrig vet vad som kommer hända, eller vem som är god vs ond. Den här boken är spännande från första till sista sidan och jag måste väldigt snart på biblioteket och låna bok 3 i serien, kanske ska låna flera delar när jag ändå ska dit för de går ju väldigt fort att läsa. 

Betyg 5 av 5
boken finns på   Adlibris  Bokus  Cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...