11 maj 2020

Lotta Luxenburg - Förföljda

Förföljda (ljudbok)
Nick Johansson & Klara Pil #3

Titel & Omslag
Klockren titeln och super snyggt omslag!!


Handling
Kriminalkommissarie Nick Johansson och hans sambo Sussi, som också är polis, håller på att separera. Mitt under flytten sker ett kallblodigt mord på gatan utanför deras lägenhet  på Kungsholmen i centrala Stockholm. Nick tvingas mobilisera all kraft och kompetens han någonsin kan när det visar sig att mordet på gatan bara är början.

Samtidigt går Nick kollega Klara Pil en enormt tuff rond mot sina sjukdomsdemoner. Hon blir dock snabbt tvungen att sätta det egna måendet åt sidan, för mördaren verkar ha börjat ringa in polisteamet som jobbar med den här utredningen - och skyr inga medel. 

Mina åsikter
Den här boken börjar riktigt spännande och sen fortsätter den att vara det för det händer så mycket och det händer som någonting hela tiden så boken är väldigt svår att lägga ifrån sig. Den här boken är inte bara spännande utan det är en riktig nagelbitare som verkligen berör, man håller andan för det som kommer hända eller kommer räddningen fram i tid?

Hämnd är farligt, och de som hämnas är så arga och deras ilska gör så mycket skada.
Kevin växte väldigt mycket i den här boken vilket känns så rätt för fortsatta delar i serien, för det kommer tydligen fler, i alla fall en till. Den här boken var spännande från början till slut och jag vill läsa mer! 

Spoiler varning!
Shit vad läskigt det var att läsa om hur morden och mordförsöken gick till, ligga fastbunden på en tågrälls, eller få insulin när man inte ska ha det. Hur kunde inte Klara känner igen pojkarna som de letade efter och som var ett stort hot mot deras liv? Leffe har verkligen 9 liv.
Ava, alltså hennes reaktion på Torsten, jag hoppas verkligen sanningen kommer fram för jag gissar att han verkligen var på båten. 
Betyg 4 av 5

boken finns på   Adlibris  Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...