23 januari 2019

Vinterkärlek


Det här är en 4 i 1 bok, så vi får läsa fyra kortare böcker med gemensamma nämnaren Vinter och Kärlek.

[Jennie Lucas - Ett omöjligt val]

HandlingEnligt Maksim Rostov är allt tillåtet i krig och kärlek. Tills han möter naiva Grace och börjar känna av sitt samvete. Enligt Grace Cannon får man inte låta sin egna intressen stå i vägen för någon annans lycka. Hon har offrat sig hela sitt liv för andra. Därför tar det ett tag för Grace att bli övertygad om att Maksim faktiskt är intresserad av just henne. Trots ryktet som säger något helt annat.
Mina åsikter
Grace är så godtrogen om allt och alla, så det är enkelt både att förföra henne och att lura i henne osanningar för att få bort henne. Grace känns så ynklig, hon verkar inte ha något skinn på näsan och tar bara emot skit och låter folk använda henne som golvmatta medans hon fortfarande tror gott om alla. Ja ni förstår, jag fastnar inte för Grace, inte för någon annan heller, de här karaktärerna fanns mer förr, de behöver uppdateras till 2000 talet.

[Caroline Andersson - Början på något nytt]
Handling
Kate är nyfiken på den nye kirurgen på avdelningen, James McEwan. Av någon anledning komemr han alltid för sent till jobbet. Snart får hon reda på varför  - James är ensamstående pappa till två små barn. Dessutom är han tillfälligt hemlös. Kate bestämmer sig för att hjälpa till med risk för att förlora hjärtat till hela den underbara familjen. Men är James verkligen redo att släppa in en ny kvinna i sitt liv?
Mina åsikter
Jag fastnade inte riktigt för Början på något nytt. Kate är James chef och alla saker som händer så blir hon alltså kär i någon som verkligen är beroende av henne, på mer än ett sätt. Vill man ha förutsägbar kärleksbok så är det här den perfekta boken, om inte så läs någonting annat. 

[Catherine Mann - Stjärnregn]
Handling

Hon: Vacker , framgångsrik filmstjärna ständigt jagad av paparazzi.
Han: Snygg, stenrik hotellmagnat ständigt jagad av lycksökerskor. Bella och Sam bestämmer sig för att låtsas vara ett par för att komma undan skvallerpress och äktenskapsförslag. Reglerna är enkla: Inga känslor, inget sex. Hur svårt kan det vara?

Mina åsikter
Kunde den här boken kunnat bli mer förutsägbar? Jag gillade att Bella är så normal och inte värsta divan utan hon känns mer som den lantliga tjejen som har pengar.


[Sarah Morgan - En romantisk julsaga]
Handling
Liv har undvikit allt vad relationer heter och har tyckt att det är mysigare med skumbad i all ensamhet. Men så anländer en ny kollega, italienaren Stefano och plötsligt börjar tankarna kretsa kring kyssar, kärlek och romantik. Fast ska hon ha någon chans måste hon nog förvandla sig till modell, vilket ju är omöjligt för et hårt arbetande sjuksköterska med barn, Då bjuds hon plötsligt på en överraskning!

Mina åsikter
Jag förstår mig inte riktigt på den här boken. Alltså to good to be true, och det är lite tråkigt när man läst handlingen och då vet exakt vad som kommer hända och hur det kommer sluta. Lite överraskningar hade inte skadat under tiden man läser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...