20 maj 2016

Meredith Wild - Utvald

Första delen i Hacker-serien.
Erica har startat ett eget företag, en nätshop tillsammans med några vänner, nu när de har pluggat färdigt så är det Erica som vill fortsätta men för att kunna leva på det så behöver de någon som vill finansiera i företaget. Så när Blake Landon vill att hon ska komma och berätta om sitt företag så blir Erica jätte glad, tills hon inser att hon redan har träffat Blake tidigare och att hon känner sig på tok för dragen till han för att hon vill blanda ihop arbete med nöje.
Blake däremot han är van att få som han vill och det han vill ha ser han till att skaffa sig.

Det här är en kärleksstory, Blake och Erica är väldigt lika, de är båda drivna och företagsamma, de kämpar för det de vill ha. Jag förstår inte riktigt varför man har översatt det till Hacker-serien men det kanske kommer någon förklaring i någon annan bok i serien. Alltså den här boken hade kunnat vara en fristående bok men det är inte det så det ska bli spännande att se var storyn leder, för jag hoppas storyn kommer hålla hela vägen så man inte blir less eller att storyn blir händelselös eller att det ska kärlekstjafsas fram och tillbaka. Det var jätte svårt att sätta betyg på den här boken, den är så lik Fithy shades samtidigt som den är bättre just för att den inte innehåller bdsm men samtidigt så känns det som man redan har läst den här boken, den är så förutsägbar.
Betyg 3,5 av 5
boken finns att köpas på adlibris cdonInga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...