29 maj 2016

Jenny Fagerlund - Drömstigen

Rebecka är journalist, hon har varit mamma ledig i några år men nu satsar hon på sin karriär men hennes chef kräver väldigt mycket av henne samtidigt som hennes familj hela tiden pockar på uppmärksamhet vilket gör att Rebecka känner det som att hon aldrig räcker till. Hennes man Anton har ingen förståelse för att Rebecka vill göra karriär och kunna stå på egna ben och inte leva som hemmafru. På Rebeckas jobb får hon en ny kollega, fast för Rebecka är det ingen ny bekantskap utan det är hennes ungdomskärlek som har flyttat tillbaka till Sverige.
Som att det här inte räcker så får Rebecka in ett tips till jobbet, ett som tar väldigt mycket tid samtidigt som hon vet att lyckas hon få fram sanningen så kommer det ha stor betydelse för hennes framtida karriär.

Spoiler varning!
Jag trodde faktiskt inte alls att det här skulle vara en bok för mig, men oj vad jag gillade den och oj vad den fick många känslor att komma upp till ytan. Gång på gång blev jag så arg på att Anton är en sådan egoistisk skitstövel som vill har en fru som sköter allting så han får fokusera på sin karriär och slippa ta ansvar för någonting annat. Samtidigt så blir jag också arg på hur många gånger Rebecka och Anton låter barnen lida för att de är så egoistiska och för att inte tala om Rebeckas chef som är en bitch som verkar gilla att gräva ner andra i arbete. Bästa storyn var tipset, jätte spännande att få läsa både hur Rebecka gräver fram om de adopterade barnen samtidigt som den mystiska personen har dött och hon har ärvt lite saker men får inte veta allting hon behöver få veta, men tids nog.
Så den här boken gör mig glad, pirrig i magen, arg, irriterad samtidigt som det är så spännande att jag bara måste läsa mer! Jag gillar böcker som får mig att leva mig in i handlingen. 
Stort tack till Jenny för att du gav mig möjligheten att läsa det här guldkornet! 
Betyg 5 av 5 
boken finns att köpas på adlibris cdon harpercollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...