16 februari 2015

uppdatering 1 #Hyllvärmare 2015

Den här månaden går inte alls lika bra som Januari... jag har svårt att koncentrera mig på läsningen och har väldigt mycket annat för mig som att spela dataspel med sambon och lillebror, att träna och tävla hund, mycket häng med agilitykompisarna och framför allt sover jag massor mer än vanligt. 

Men jag har lyckas läsa 4 böcker och då har 3 varit hyllvärmare och en har varit ett rec.ex 
håller på med ytterligare en hyllvärmare och har nu några hyllvärmare som skriker på mig från nattduksbordet för de vill verkligen bli lästa! :) 

Hur går det för er? 
Jag kommer läsa många hyllvärmare i år tror jag, och i alla fall inte öka på antalet hyllvärmare och jag är fortfarande super taggad på att fortsätta med det!

3 kommentarer:

  1. Jag avslutade hyllvärmare nr 3 igår. Så är supernöjd! Har flera böcker som stått i flera år. Tror det är någon av dem som blir nästa. Det finns säkert guldkorn där. Man känner sig extra "duktig"/nöjd när man betat av en bok som stått länge. Snart börjar det bli plats för en ny beställning =P

    SvaraRadera
  2. Jag har oväntat nog tagit tag i mina hyllvärmare det här året. Händer väldigt sällan. Heja dig!

    SvaraRadera
  3. Jag har inte varit med på denna utmaning men jag vet inte vad som har hänt läsningen har gått si så där denna månad.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...