15 februari 2015

Tv - serier [v7]

the mentalist s07x10
Ett riktigt bra avsnitt och nu börjar ju serien gå mot sitt slut.
Jag ville verkligen inte att Vega skulle dö och nu när hon skulle på dejt och allt. Jane insåg att han inte vill vara med om att Lisbet dör så han ger sig av..vi får se om hon följer med och slutar jobbar eller riktigt var som kommer hända.

the Fosters s02x15
Jesus försöker bli av med sin tatuering.
Mariana säger till sin mamma att hon inte kommer bli en bra mamma och sen gör hon typ slut med sin pojkvän för att hon inte vet hur hon ska hantera att han ska ut på turne. Så blir dom sams och då bjuder hon in sig själv med att följa på deras turne och hennes pojkvän såg inte speciellt nöjd ut.
Anna kommer förbi Lena och Stef och erbjuder dem att adopera hennes ofödda dotter så hennes tre barn får växa upp tillsammans och för att hon är rädd att hon inte kan klara av det själv. 
Även Brandon börjar ha lite funderingar eftersom han ändå kastar bort ett stipendium om han åker.
Och än en gång är Callie i trubbel, 


Chasing life s01x15
Beth är verkligen en super bra kompis, fast sen blir ju April svartsjuk och försöker leva precis som de som bara öser på och inte behöver tänka på att orka med jobbet eller att vara frisk.
Till slut säger April ifrån till Beth och Beth blir jätte arg för att allting alltid kretsar kring April, men senare så pratar de ut nyktert och blir sams igen.

April och Leo äter lunch med Aprils mamma och hon får Leo att tänka och planera sina framtid. 
Brenna trivs inte så bra i skolan men hon löser det till slut med lite hjälp från ett oväntat håll.


Eye candy s01x15
Tommy får hela sin lägenhet tömd och han hinner precis få tag i sin hund innan han ska avlivas, det är inte lätt att vara en kompis till Lindy just nu.
Hur dum får man bli som går ut själv när man får ett sms "kom ut på baksidan så vi får prata".
Dock lite roligt att seriemördaren tog pengar från någon som Lindy inte kommer överens med dock var han med på hela allting.

Jake och Lindy kanske får ihop det nu, fast jag vill se hon med Tommy.
Oliver försvann i slutet, vi får se om han överlever eller om det redan är kört för han, men det börjar finnas många läskiga typer i den här serien.

the Flash s01x13
Barry var på dejt med Linda,och Iris tycker att det är lite jobbigt att han inte trånar efter henne mer men Barry är verkligen intresserad av Linda så han lyckas bevisa för henne att han verkligen är intresserad. I övrigt hände det inte så mycket mer än att man upptäckte att den som dödade Barrys mamma var Barry som vuxen....

Chicago Fire s03x14
Dawson hittar en bebis utanför brandstationen, sen kommer en kvinna och påstår att hon är mamman och hotar sen med pistol. Det visade sig att det inte var hennes barn utan hon hade kidnappat det.
Dawson började längta efter egna barn men Casey han gick ut och raggade brudar.

Severide blir erbjuden ett jobb men jag hoppas han kommer stanna kvar i teamet. Han bryr sig ju bara så här mycket om branden eftersom Shay dog i den, men han är riktigt duktig på att utreda bränder.
Bodens pappa dog en lugn stillsam död, men vad jobbigt för Boden för han var inte beredd på det.

Arrow s03x13
Thea fick veta att Oliver är the Arrow och tackade han för att han räddar folks liv, hon pratar med Roy om att hon nu vet vem han är och de är överrens om att de inte vill ha mer Malcom att göra.
Serien och Thea fick ett upplyft när hon fick veta hemligheten om team Arrow.
Roy och Felicity sa ifrån till Oliver, Thea fick verkligen ihop det med sin DJ men då kom Roy till undsättning för både han och Thea upptäckte vem han är och att hans mästare är Ragu.
Han tog hellre livet av sig än att de skulle få ta han levande.
Laurel berättade äntligen för sin pappa att Sarah är död.


Chicago PD s02x14
Erin litar verkligen inte på sin mamma och Hank är verkligen så snäll mot Erin och vill hennes bästa.
I övrigt var det inte ett jätte händelserikt avsnitt men det var riktigt bra.

the 100 s02x12
Bossen i Millweather kan vara ute nu men han har väll fått benmärg så han klarar av det.
Det händer mycket nu, Bellamy lyckas tjuvlyssna, han träffar förra presidenten, hjälper ungdomarna från the ark och informerar Clarke om vad som pågår.
Millwather skickar en missil på the grounders och the Ark people, men Clarke vet om det men blir övertalad av Alexa att de inte ska varna de andra vilket gör att många dör och Clarkes mamma blir jätte arg på Clarke.Som tur var klarade sig Octavia och Lincon, som har kommit tillbaka och den här gången är bättre på att kämpa emot.
På Millweather försöker de kämpa emot att de ska ta fler ungdomar för att ta benmärg och blod tills de dör och tack vare den gamla presidenten får Bellamy ett tips hur han ska spara in lite tid, genom att släppa in luft utifrån så Millweather folket inte kan vara där.


Stalker s01x16
Vilka psykon Michelle har efter sig och nu börjar hennes kollegor och vänner vara i fara oxå, det var Amanda som fick sig i det här avsnittet och vi vet inte hur det kommer gå för henne, hoppas de lämnade henne och att hon överlever.
Vad läskigt allting kring Isabell var, en cult ledare som är besatt av en.

Glee s06x07
Rachel och Sam hånglade, Blaine kysste Kurt.
Sen berättade Blaine det för sin pojkvän och de gjorde slut så Blaine sprang efter Kurt men Kurt var på väg ut på dubbel dejt med sin pojkvän, Rachel och Sam.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...