Saving hope s03x17-18 *säsongs avslutning*

Alex är redan i v36, Dawn gav henne alla papper ifyllda och klara så att Alex skulle kunna släppa det och sen ringde Alex sin mamma. Joel tänkte fria till Alex men gjorde de inte.
Dr Katz gjorde slut med sin fästman och erkände att hon är gay och han tog det inte så bra för han räknade även ut att hon är intresserad av Maggie.

Alex vatten gick när hon är på sin slut examinationsgrej och hon får föda med Maggie som sällskap i en ambulans och så klart ligger bebisen lite fel så den fastnar, men Maggie lyckas rädda dom båda. Och tack vare att Dr Katz ringer de som förhörde Maggie och Alex så fick hon snabb svara på lite frågor så hon klarade testet även om hon var tvungen åka iväg och rädda Alex och hennes bebis.
Charlie och Joel är båda upptagna men Charlie är i alla fall på sjukhuset, Joel är ute i fältet och riskerar att dö om någonting går snett när en "bomb" är inblandad. Charlies magkänsla är att någonting hemskt kommer hända och Joel lyckas rädda militärens liv men Joel dog.
Det blev en pojke, han ska heta Luke och var super söt!
När Charlie träffade bebisen så pratade dom om när Alex låg i koma och att hon pratade med han då och sen får de veta att Joel dog.

Eftersom Joel och Charlie singlade slant om vem som skulle åka ut på uppdraget så hade vem som helst av de kunnat dö! Jag gillade Joel mer och speciellt med Alex men han sårade henne så mycket så Charlie förtjänar det mer.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2