22 februari 2015

Tv - serier [v8]

How to get away with murder s01x12
De hittade kroppen och då blir Sams syster som tokig och börjar anklaga Annalise för mordet, men hon är egentligen ute efter huset. Under husrannsakningen så hittade poliserna ingenting.

Bonnie räknar ut vad som är mordvapnet och vilka som dödade Sam och säger åt Annalise att hon inte ska ta smällen för det hennes studenter har gjort, men Annalise har lovat att hjälpa dem. 
De griper Annalises älskare Nate för mordet på Sam.

Helix s02x05
Peter berättade för Michael att Alan är hans bror och då blev Alan och Peter kastade i ett golvfängelse, de hjälps åt och Alan tar sig upp men sen lämnar han Peter där nere, för han vet att han jobbar för Alaria.
En kommer på att Sarah är en av dom med silverögon, vilket de ser som ett problem.
I den här serien vet man aldrig vem som är god och ond,  och alla bara ljuger hit och dit.

the Fosters s02x16
Daphne får träffa sin dotter men då kommer fostermamman och är hysterisk och tycker att om Daphne bryr sig om sin dotter så släpper hon taget.
Steph och Lina pratar om att adoptera Anas bebis, men de tänker på det ekonomiska men när Jesus blir erbjuden att gå skola på annan ort så finns det en öppning där.
Och Callie bestämmer sig för att kanske leva hos Robert istället för att slippa berätta för Steph och Lina om polisen och kidnappningen av Daphnes dotter.
Brandon och hans band spelar på något olagligt ställe, Marian ringer dit ambulansen för en tjej har tagit något olämpligt, Callie kommer dit med sin kollega men lyckas komma undan eftersom hon inte får bli tagen av polisen. Brandon blir sur på sin flickvän för hon tar piller och blir hög när de spelar.

Chasing life s01x16
Greer har verkligen släppt alla spärrar, men visar sig att hon gått på mediciner sen hon var liten och nu har hon i protest slutat ta dom.
April ser Leo ta droger tillsammans med en kille hon försöker få en intervju med.
April kommer skriva någon story som kommer vända upp och ner på saker och ting för hon, och hon börjar även tro att hon fått tillbaka sin cancer.
Inget höjdar avsnitt, och det känns som att serien går lite ner sig nu, kanske för att jag ogillade bråket mellan Leo och April. 

Eye Candy s01x06
Lindy ska ha en dejt med Jake men han dyker inte upp, så hon hamnar ute på ett fall istället och hennes förföljare fortsätter hålla ögonen på henne.

New girl s04x16
Ryan kommer inte hem för Jess pappas bröllop och de har svårt att ens lyckas prata med varandra i telefon så till slut gör hon slut med han.

Chicago fire s03x15
Casey tog hem en tjej, Beth från krogen. Och det visar sig vara deras tillfälliga chefs exfru och den nya chefen är inte någon rolig person han driver med andra för långt och verkar inte vara någon du vill bli ovänn med. Boden tar ledigt efter sin pappas död.

Casey säger ifrån till chefen och det är inte populärt, sen får Dawson veta om Caseys affär.


Chicago PD s02x15
Oj vad dessa patrullerande poliser lever farligt och hamnar i dåliga situationer gång på gång.
Men som vanligt löste det sig rätt bra.

the Flash s01x14
Ronnie och professor Stein kan nu gå ihop och separera igen, men de åker iväg tillsammans

Iris börjar bli nyfiken och börjar komma sanningen närmare! De borde ha berättat för henne om the Flash för länge sen för hon kommer lägga näsan i blöt och hon har tänkt hjälpa sin chef att komma underfund med vad som pågår på the Starlab.
Barry vet nu att han var där när hans mamma dog och han har tänkt försöka göra om det för att rädda hennes liv den här gången. 

the 100 s02x13
Millweather fortsätter att försöka döda alla som överlevde, Enya blev skjuten av en sniper.
Abigail försöker rädda Marcus och hon berättar för han att Clarke visste och han tog direkt på sig skulden att det är dom som har lärt barnen hur man ska göra och de var ändå villiga att offra sina barn en gång i tiden. Lincoln och Octavia är verkligen ett grymt bra team och hon verkar ha the grounders på sin sida nu, de litar på henne och hon är verkligen en fighter.
Lincoln, Clarke och deras ledare tar ner snipern och sen blir Lincoln förlåten av Enya. 

På Millweather så inser de att vissa vakter inte dör av syre längre och alltså att de är botade via benmärgstransplatationen och det blir fullt krig, de slås förr sin överlevnad!
Maya gör det hon tror att hennes mamma hade gjort i hennes sits och hon får sin pappa att hjälpa till oxå, och Bellamy är verkligen en räddare i nöden på många sätt.

Hart of Dixie s04x06
Redan v24 och dags för ultraljud, Zoe och Wade väntar en pojke och då börjar Wade gå på omallting han ska lära sin son vilket gör att Zoe vill lära sig alla de där pojksakerna så hon tar hjälp av lite karlar i Bluebell.
George frågade ut AB och hon sa nej,sen går hon på en fest med Lavon, George och Lemon ser det och de blir lite upprörda. Vilken soppa med Lavon Lemon George och AB.
Sen bestämmer sig George och AB för att gå på en dejt tillsammans i alla fall.


Vad roligt att Bricks exfru kom in i bilden, och hon har tydligen inte berättat för sin nya familj om sin gamla familj och Lemon såg dom tillsammans och såg inte nöjd ut.

the mentalist s07x12-13 *serieavslutning*
Jane blir bortrövad av en som inte tror på synska personer utan tycker att dom är fejk men än en gång räddar Lisbet han. Och nu ska dom gifta sig och Jane ska renovera en stuga ute i skogen.
Keller var fortsatt på frifot men de lyckades få till ett lyckligt slut dock kändes det inte som ett Jane avslut men kanske för Lisbet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...