20 november 2013

Hanna von Corswant - Bunkern

Charlotta jobbar på bank men skulle behöva lite extra pengar så när hon får höra om ett jobb med att rusta upp en gammal minkfarm så att den kan bli i ordning till sommarens scoutläger så känner hon att det är det hon ska göra under påsk när hon ändå inga planer har. 
De andra som oxå ska jobba där är Lisa och Thomas, lite udda men de försöker hjälpas åt med arbetet. När Lisa försvinner försöker Charlotta och Thomas hitta henne men istället hittar de Bunkern, och huset i gläntan och de blir bara ännu mer förvirrade.

Någon som läst den här boken? För jag vill gärna få veta andras åsikter, eftersom jag själv inte alls fastnade för boken. Jag fastnade inte för karaktärerna och boken var inte alls läskig och alla hopp fram och tillbaka gjorde mig smått förvirrad och sen saknade ju boken ett slut, eller var det bara jag som missade det?
Betyg 1 av 5

2 kommentarer:

  1. Jag läste den här nyligen, tänkte recensera den framöver. Överlag tycker jag att den har något, det finns massa bra förutsättningar men sedan blir det ganska rörigt och jag tyckte flera gånger att karaktärerna inte blir fullt så rädda som de "borde". Det är synd, för det finns verkligen potential också.

    SvaraRadera
  2. Jag har funderat på att läsa något av henne men har läst så många blandade recensioner så det har inte blivit av...

    SvaraRadera

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...