Tv - serier [v47] del 1

the Carrie Diaries s2x4
Sebastian har då ett väldigt konstigt sätt att älska Carrie. Carrie träffade en ny kille och lät han gå före jobbet vilket inte är okey. Jag vill inte se Maggie och Sebastian dejta, det känns inte ok.
Walt blev utbjuden på en dejt och skulle gå men då insåg hans "pojkvän" att han vill att de ska ha ett seriöst förhållande inte bara dejta varandra.
Jag gillade inte mamman som Carries pappa dejtade, bortförklarade allt hennes son gjorde och tyckte att Carrie och Dorrit var omogna.

the Vampire diaries s5x7
Jag hade rätt om Katherine, att hon åldras. Nadia sökte upp Katherine och de båda är rätt lika, lika bitchiga alltså, sådan mor sådan dotter.
Amara både lever och är död samtidigt och ser båda världarna samtidigt eftersom hon är Ankaret mellan världarna, men nu fick Bonnie den rollen så hon är tillbaka igen dock kan hon känna när alla övernaturliga varelser dör.
Äntligen är Silas grejen över och  Silas, Tessa och Amara dog, var lite less på det där nu och att ha tre stycken som exakt lika dana ut gör en små förvirrad + då Silas och Stefan.
Nu är Jeremy och Bonnie tillsammans och det är verkligen de två förtjänar!

New girl s3x9
Cece har gått vidare i alla fall fick hon sig ett rejält hångel, Schmidt försökte lära sig att släppa Cece och gå vidare. Winston fick oxå till det.

Hart of Dixie s3x7
Joel och Wade blir bättre och bättre kompisar och Joel har svårt att skriva på sin nästa bok.
Jag förstod att Lavon och AnnaBeth skulle lösa sina problem och bli sams igen. Lavon fick veta att Linley och George dejtar och blev vansinnig. 
Var väll på tiden att någon i Bluebell skulle bli gravid men att det skulle vara Shelby och att det då så klart kommer vara Bricks baby känns jätte konstigt.
Det var många Zoe-Wade scener och nu vill jag att Zoe och Joel ska göra slut så att Zoe får bli tillsammans med sin rätta kärlek igen.

Beauty and the Beast s2x7
Vincent var tänkt som det sista målet.
Catherine blev bjuden på thanks giving middag med sin pappa och tog med sig Vincent, Gabe och Tori. Catherine lyckades se att Tori och Vincent kysstes och  sen gjorde Vinc och Cat slut.
J.T. och Tess umgicks och började hångla!?!
Caths pappa fixade skjuts åt Tori och sen lyckades han lura iväg Vincent precis dit han ville men vi vet ju att Vinc inte kan ha dött det går ju inte, men han vet nog nu vem som ville lura han till ett ställe och dö IGEN.

Chicago fire s2x7
Snacka om vilket action fyllt avsnitt!
Kelly fick veta att han har en halvsyster. Heather kom ut från fängelse och fick tillbaka sina pojkar och har tänkt flytta till Florida.
Shay är super bitchig mot Gaby, och jag verkligen ogillar hennes nya flickvän. Chefens provresultat visade negativt så han hade tänker inte ge upp hus 51 längre utan kämpa för det.

Awkward s3x15-16
Jenna började ta piller, röka på, vara uppe halva nätterna och skolka för att umgås med Collin.
Hon blev suspended från skolan och var mest som en treåring är, trotsig och blev sur för att folk försökte säga vad hon borde och inte borde göra.
Collin och Angelic tog extacy och gav även Jenna ett piller i hennes drink och sen började C och A hångla och Jenna ringde Matty för att få skjuts från festen.Almost Human s1x1-2  *serie start*
En ny scifiction serie med massa robot människor och man kan ha robot proteser och allting är väldigt modernt och ingenting verkar omöjligt. Men det är inte helt lätt att jobba med robotar som ska ha svar på allting och som gör allting rätt.
Det ska bli roligt att få följa John och Dorian och se deras relation utvecklas.

Roligt att detectiv Valeri spelas av Minka Kelly som spelade Lyla i Friday night lights.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2