min dator har krashat :/

Jag har flertalet böcker att recensera och lite serier att skriva om MEN min dator har krashat och då är det den nya datorn. Vi har först formaterat = ingen skillnad, tog bort och gjorde nya partitioner = blev bättre men inte bra, så jag får se om det här inlägget kommer sig iväg eller om datorn gör som vanligt och fryser i något konstigt läge.
Förhoppningsvis går datorn att fixa hemma för ska den skickas iväg lär det ta MÅNGA veckor innan den återvänder hem igen men jag hoppas mina läsare finns kvar och jag kommer försöka fixa så jag kan göra lite uppdateringar så inte behöver sakna mig JÄTTE mycket!!
Även sambons bil har bestämt sig för att inte vilja bli fixad så just nu fixar man och läser allt annat än böcker men blir jag utan datorn länge kanske man får börja möblera och planera massor med framtida inlägg ;) Så nu kan ni ju skriva om ni har några önskemål om vad jag ska skriva.
Min lista med planerade köp, böcker jag verkligen vill läsa osv är tyvärr borta nu, den gick inte att rädda så nu är den listan på ungefär 0, men bilderna på min älskade dotter och hundarna gick att rädda och det är tro det eller ej väldigt mycket mer värt!!
Kram på er
//[Anna]

Kommentarer

Anna sa…
Stackare, det är min mardröm att datorn ska krascha... min har 10+ år på nacken & står på dygnet runt så det är ett under att den fortfarande samarbetar. Har dock en extern hårddisk där jag lägger de flesta bilder och sånt jag är rädd om.
Håller tummarna att eran dator går att fixa och att ni slipper skicka iväg den.
Vad trist att den bråkar :(. Men så bra att du kunde rädda bilderna! Har själv mycket foton på djuren och det skulle svida mycket om de försvann.
Hoppas det löser sig snart!
Monika sa…
Vilken mardröm att bli av med dokument, men så mycket värre att bli av med foton. Det var tur ni kunde rädda dem i alla fall.

Jag har faktiskt köpt ett backup-program som skickar upp allt på nätet. Och så har jag ju två backuper i lägenheten också. Ja, jag vet. Jag är paranoid :)
Malin sa…
Hu, sånt är ju en mardröm!
Zelly sa…
Usch, stackare. Så drygt när ens dator krashar. Håller tummarna att den går att rädda och hoppas inte en massa bilder och dylikt försvinner.
Jag kommer absolut att finnas kvar :) Kram på dig
Sofia sa…
Usch vad jobbigt! För ett halvår sedan lämnade jag in min dator pga glapp mellan skärm och dator. Då passade dom på att återställa hela datorn i hop om att bevisa att jag gjort sönder den så att den inte skulle täckas av garantin.

Så bilder från en hel säsong i Alperna försvann! Tack och lov hade jag uppdaterat bloggen ganska flitigt när jag var borta så jag hade lite kvar. efter det lovade jag mig själv att bli bättre på att spara mer på hårdiskar. Ska bara köpa en ny först... :)

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2