17 januari 2013

Gillian Flynn - Mörka platser

Libby Day var bara 7 år när hennes mamma och två systrar blev mördade hemma i deras hus. Mördaren fanns kvar i huset när Libby flydde från deras bondgård ut genom ett fönster till den starka vinterkylan.
Den dagen förlorade Libby några tår, fingrar och hela sina familj för den som dömdes för dådet var hennes store bror Ben.
Libby vittnade mot Ben men på grund av hennes ålder så har folk hela tiden misstänkt att Ben är oskyldigt dömd och nu 25 år senare så har en grupp påstridiga privatspanare tagit kontakt med Libby. Och i utbyte mot pengar pratar hon med människor som på den tiden fanns i hennes familjs liv, och nu börjar hon själv bli nyfiken på att få veta sanningen.

Början var lite seg men samtidigt bra men det fattas någonting för att få mig 100% intresserad av storyn. Men ungefär när Libby blir intresserad och letar efter sanningen så triggas mitt intresse för boken upp. Jag tyckte att boken var MEN själva förklaringen på mordet av Libbys familj blev lite för konstig. Jag köper det inte riktigt men som att boken blev jätte spännande i slutet. 
Betyg 3-4 av 5 
(Bättre än 3 sämre än 4)

1 kommentar:

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...