Bokbloggsjerka 18 – 21 januari

I den här veckans jerka så undrar Annika hur vi tänker när vi bestämmer oss för att läsa en bok när författaren är sedan tidigare okänd för oss.

Oj det här var en knepig fråga, men jag beställer oftast böcker och när man letar en bok ser man andra och vissa fastnar man för. Sen nästa gång man trillar över den boken känner man igen den och då kanske man läser baksidan och en del böcker stannar kvar i huvudet tills man har köpt och läst dem. 
Men oftast har man hört något om boken/författaren eller så har den en tilltalande titel eller omslag, fast böcker som får följa med hem är 9 av 10 gånger av en för mig sedan tidigare känd författare, ibland står det en hel hög olästa av samma författare i min bokhylla... Det är jobbigt sådana gånger om man inte skulle gilla böckerna :/ 

Det ska bli spännande att se vad hur ni andra tänker :)

Kommentarer

 1. Visst är det oftast redan kända författare som följer med hem.

  SvaraRadera
 2. Jag faller ofta för framsidan om det är en författare jag inte känner till. Är nog också rätt duktig på att köpa på mig flera böcker av samma författare utan att veta om jag kommer att gilla dem. =)

  SvaraRadera
 3. 9 av 10 ggr är det även för mig en känd författare!

  SvaraRadera
 4. Så är det också för mig ibland!

  SvaraRadera
 5. Nu är det faktiskt väldigt sällan jag träffar på en helt okänd författare, det här bokbloggandet har gjort att man känner igen så många fler :)

  SvaraRadera
 6. Jag kom på när jag svarade att det blir mer och mer sällan jag träffar på helt okända författare.

  SvaraRadera
 7. Ibland så är det liksom svårt att säga om man kanske hört författarens namn tidigare (som reklam ungefär) eller om det är helt okänt.

  SvaraRadera
 8. Det är nog väldigt sällan jag faktiskt hittar helt okända författare nu efter man kommit in i bokbloggsvärlden. Så ofta har man nog hört något om böckerna eller författaren innan :).

  SvaraRadera
 9. Jo, det är nog många författare som fastnat i det undermedvetna från att ha läst om dem på bokbloggar så det har säkert en del med valet att göra...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2