17 oktober 2022

Buthler Öhrlund - Erövraren

 

Silfverbielke #5


Titel & Omslag
Ett väldigt passande omslag och en titel som passar väldigt bra till Silfverbielkes personlighet.

Handling
Psykopat och seriemördaren Christopher Silfverbielke har med skrämmande med lyckats bli frigiven från den slutna psykiatriska vård han dömts till. Nu är han tillbaka med nya djävulska planer i sinnet. I tv-rutan ler han mot det svenska folket och säger: Tack och förlåt! 

En ny mardröm kan börja.  

Snygg, charmfull, rik och belevad men samtidigt fullständigt hänsynslös, känslokall, sexfixerad och brutal. Med Christopher Silfverbielke har Buthler och Öhrlund skapat en unik karaktär som inte lämnar någon oberörd. 

Mina åsikter
Jag läste bok 1 och 2 nyligt, däremot bok 3 och 4 lästa jag för flera år sedan så jag minns helt ärligt inte riktigt vad som hände i de böckerna. Och under den tiden har han varit inom psykiatrin vilket känns väldigt intressant nu när jag jobbar inom psykiatrin. 

Slutet är inget riktigt slut, det blir mer en paus tills man kan börja läsa nästa bok, som jag vet kommer ta vid direkt där den här boken slutar så tyvärr saknar den här boken ett slut. Det är en typisk mellanbok där det händer mycket men inte speciellt mycket som poliserna lyckas fixa. 

Det fortsätter att vara mycket sex i de här böckerna, tyvärr lite för mycket för min smak! 

Betyg 3.5 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...