16 mars 2022

Lotta Luxenburg - Skyldig

 

Nick & Klara #0.5

Titel & Omslag
Riktigt snyggt omslag.

Handling
Den här korta boken handlar om Nick Johansson och Klara Pil men om hur de en gång i tiden började arbeta ihop, så den här utspelar sig alltså före bokserien. 

Det är strax före jul och Nick Johansson, som är helt ny polisassistent, har parats ihop med den några år äldre kollegan Klara Pil. De svarar på ett anrop i polisbilen och hamnar mitt i ett dödligt familjedrama, som kommer skaka om deras tillvarp på mer än ett sätt - och lär dem att se bortom det självklara. Alltmedan den nära förestående högtiden gör sig påmind på det mest dramatiska vis för Klara.

Mina åsikter
Det här är ju en väldigt kort bok eller en novell, jag lyssnade på den och det var väldigt skönt att för en gångs skull lyssna på någonting lite kortare. 

Eftersom jag har läst alla böcker så vet man ju en del om vad som kommer hända sen vilket förstörde lite, däremot så hade jag verkligen gillat att läsa den här boken före de andra. Gillar man böckerna om Nick och Klara så gillar man den här, har man ännu inte lärt känna Nick och Klara så är det här den perfekta boken att börja med. 

Betyg 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...