16 juni 2020

Lotta Luxenburg - Rättskiparen

Stockholmsgruppen #2

Titel & Omslag

Snyggt omslag som passar ihop med handlingen och den första boken i serien, titeln passar även bra till handlingen. 

Handling
När Isabella Knyckare vid specialenheten Stockholmsgruppen kommer över uppgifter om ett hemligt polisnätverk hamnar hon åter i utsatt läge. Nätverket är misstänkt för att ha ställt sig över lagen  jakt på Stockholms värsta brottslingar. Vilka av kollegorna i Polishuset kan Isabella lita på? Hur långt är de skyldiga beredda att gå för att sanningen inte ska komma fram?

När Isabellas internutredning dessutom visar att hennes fästman, som blivit ihjälskjuten i tjänsten, var ett oskyldigt offer i det hemliga nätverkets kamp mot den organiserade brottsligheten, blir Isabellas utredning djupt personlig.

Mina åsikter 
Det här är en spännande bok, man vill läsa vidare för att få veta vem som är skyldig för man inser ju när man läser baksides texten att det måste vara någon Isabella känner som vet mer än hon trodde och som kanske inte står på hennes sida. Boken är spännande rakt igenom och vi lämnas med en slags cliffhanger för det finns så klart mer att berätta och som vi inte får veta förrän i nästa bok, som jag så klart också kommer läsa! 

Spoiler varning!
Det börjar ju som en bra grej, i utbyte av information för att sätta dit lite skurkar som de har svårt att fånga in, men det går över styr och dyker upp problem. Att man då inte avbryter och börjar städa bort bevis, istället för att döda folk. 

Betyg 4 av 5
boken finns på  Adlibris  Bokus  Cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...