26 februari 2020

RaeAnne Thayne - Falla för en ängel


Titel & Omslag
Omslaget är inget märkvärdigt, jag hade gärna sett en bild med snö och ett hus som hade föreställt Snow Angel Cove.

Handling
Eliza Hayward har haft sin beskärda del av bekymmer i livet, men nu verkar lyckan ha vänt. Hon har fått jobb som hotellchef i den lilla staden Haven Point och allt ser ljust ut. Men när hotellet brinner ner går både jobbet och bostaden - bokstavligt talat - upp i rök. Och inte nog med det, precis när julen närmar sig blir Elizas femåriga dotter påkörd av en bil.

Den som körde bilen är ingen mindre än den berömde datagurun Aidan Caine. När han får höra vad den lilla familjen hråkat ut för ger han Eliza ett erbjudande. De kan få bo i hans stora hus, Snow Angel Cove, som snart kommer att fyllas av hela hans släkt med allt vad det innebär av barn och hundar och gnabbande syskon.

Eliza tackar ja och inser snart att det inte bara är den varma brasan som glöder i huset - utan även de blickar hon och Aidan utbyter. Kan det bli början på något nytt?

Mina åsikter
Det här är första delen i Haven Point serien, men har man läst hennes förra serie Livet i Hope´s crossing så känner man till visa orts namn och personer som nämns, dessutom är det här en liknande bok med liknande uppbyggnad så gillade man att läsa om människorna i Hope's crossing så kommer man gilla även den här boken.

Det här är en feelgood bok, och vill man ha en mysig bok som inte är så komplicerad men som ändå berör så är det här precis vad man letar efter. Jag ser framemot att läsa fler böcker i den här serien!

Betyg 4 av 5
boken finns på  Adlibris  Bokus  Omnible  Harpercollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...