16 augusti 2019

Kristan Higgins - Vän med förmåner


Titel & Omslag
Ett omslag som passar väldigt bra till bokens handling så även titeln.

Handling

Lucy Lang är inte ute efter sprakande kärlek... hon vill bara ha en trevlig, hygglig man. Någon som klipper gräsmattan, lägger kycklingen på grillen och lär deras framtida barn att spela fotboll. Men viktigast av allt: någon som inte rör upp pirrande känslor i hennes hjärta... eller någon annanstans. Som ung änka kan Lucy inte riskera att förlora allt igen. Men att dela sitt liv med en katt som heter Tjocke Mikey och "de mörka änkorna" på det familjeägda bageriet duger inte det heller. Så nu är det farväl till Ethan, hennes sexige men opassande "vän med förmåner", och hej till mannen hon kan gifta sig med.

Synd bara att Ethan Mirabelli inte alls tänker försvinna någonstans. Enligt honom finns nämligen allt hon behöver mitt framför näsan. Men kan han övertyga henne om att den näst bästa faktiskt kan vara det bästa som någonsin hänt henne?

Mina åsikter
Det här är en roman där du får det du förväntar dig. Lite onödigt mycket velande och inte så stöttande familjer, och när familjerna inser att man måste låta andra gör det som de blir lyckliga av då blir ju allting riktigt bra. Det här är ingen bok som ger någon wow känsla och det pirrar typ inte ens i magen utan man är mest irriterad över hur Lucy har fastnat och inte vågar leva sitt liv utan sitter bara i baksätet och låter tiden gå.

Spoiler varning!
Jag blir rätt irriterad på Jimmy, sno tjejen ens lillebror är kär i, sen att föräldrarna har satt upp sin äldsta son på en pidestal och den yngre aldrig gör någonting bra nog gör mig jätte irriterad. Varför skulle hon gå på dejt med Matt? För att han är singel och ser ut som hennes ex?  Creapy tycker jag.


Betyg 2 av 5
Boken finns att köpas på  Adlibris  Bokus  HarperCollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...