23 november 2017

Helgfrågan v. 47

Torsdag och det är SNÖSTORM ute, första gången på mitt 33åriga liv som jag varit med om så här dåligt väder... visst har man varit med om att det kommit mycket snö på en och samma gång men nu vräker det ner snö samtidigt som det blåsar isvindar (känns som småspik) från alla håll samtidigt och när det blåser som värst går det knappt att andas. Vad gör jag ute i det vädret då? Jo hundarna vill gå ut oavsett väder, sonen har däremot blivit mutad att inte följa med, jag skulle inte orka försöka skjuta sittvagnen i det här vädret.  Men nu får man snart gå och lägga sig och jag hoppas att man vaknar upp till bättre väder i morgon, de har dock lovat sol, plusgrader och regn... jag vill inte ha sånt väder när vi har en halvmeter snö. (Nej jag vet man blir aldrig nöjd)

Men nu var det ju inte för att beklaga mig över vädret som jag satt mig och började skriva utan för att göra Mias Helgfråga, som den här gången är det en lite juligare fråga "Hur är det med bloggen, har du någon kalender? Eller brukar du julpynta bloggen?"
Nej och nej, men jag brukar alltid vara med på Nilmas julkalender så det är en tradition för mig, annars är det hemmagjorda köttbullar, pepparkakshus, massa julbakande, ätande av pepparkaksdeg (jag gör egen deg och oftast äter vi upp den utan att baka så mycket..)

Men jag gjorde min blogg lite juligare, den fick rödbakgrund och en tillfällig header tills jag kan fixa en bättre,  så får vi se hur länge den får vara så här. 

Bonusfråga: Vad ska du hitta på i helgen?

Jag är hundvakt, husvakt och sambon jobbar =  jag är dessutom själv med mina egna barn hundar och hus så jag har hur mycket som helst att göra så jag längtar till på måndag när det blir en ledig dag i alla fall.
11 kommentarer:

 1. Nilmas julkalender är trevlig att delta i. Roligt att den återkommer i år.

  SvaraRadera
 2. Ja om det fortsätter snöa så blir det inget kul, men har för mig de sa det skulle övergå i regn. Nilmas julkalender är man med på

  SvaraRadera
 3. Låter som en helg då du kommer att verkligen ha fullt upp.

  SvaraRadera
 4. Låter som en fullmatad helg. Här kom det lite snö som låg någon dag sen regnade den bort, trist. Jag vill ha lagom med snö under en lagom kort tid ;)

  SvaraRadera
 5. Låter som en späckad helg :-) Vi hade skitväder igår, men då regnade det, blåste isvindar och det blev kaos eftersom vi hade innan dess rejält med snö på backen.

  SvaraRadera
 6. En intensiv helg med andra ord. Hoppas du får lite chans till vila.

  SvaraRadera
 7. en brukar få magknip av pepparkaksdeg, säger en som vet...

  SvaraRadera
 8. min mor gjorde stor deg så. Det räckte att äta av :)

  SvaraRadera
 9. Nilmas julkalender låter trevligt, får väl kika in på den sen då. ;)

  SvaraRadera
 10. Vi hade också en redig snöstorm på torsdag.

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...