3 oktober 2017

Så typiskt mig..

Varje år, och ja jag menar varje år sedan jag skaffade min blogg så händer det någonting i slutet på september.... helt plötsligt svämmar brevlådan över (ja även mailen får ovanligt många erbjudanden och tips på böcker som jag kanske är intresserad av att läsa) av rec.ex både önskade och överraskningar och ibland även av en beställning (brukar göra en beställning som tröst för att jag inte kan åka på bokmässan)

Så jag har oftast en stor hög med böcker som jag verkligen vill läsa och borde prioritera, men vad glömmer jag då? Jo Oktober = den månad man ska läsa läskiga böcker. Okej vissa rec.ex är ju deckare eller ännu bättre thriller så kan gå in under temat, men de flesta är inte det. Förut läste jag jätte många läskiga böcker på hösten, men numera blir det väldigt bort prioriterat , men jag köpte nyss hem DET så jag kanske borde slalom läsa i den lite?

Brukar ni läsa någon speciell sorts böcker beroende på årstid? Har ni tänkt läsa någonting läskigt nu i Spooktober?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...