5 maj 2017

Bokbloggsjerka 5 – 8 maj

Fredag morgon, har inte fått sova nå i natt för dottern har fått magsjuka. Jag hoppas jag håller mig på benen för idag ska jag och röntga en av mina hundar, höfter och armbågar så jag hoppas han är frisk eftersom tanken är att han ska köra agility. Men nu till Annikas fråga, Berätta om det pinsammaste (så pass att skämskudden kommer fram bara du tänker på det) /roligaste/tråkigaste/etc du någonsin har läst. Kort sagt, beskriv något som är känslomässigt memorerbart.

Eftersom jag mestadels läser deckare och de är sällan så att jag behöver ta fram skämskudden, men jag är gråtit till några böcker, ex när någon favorit karaktär råkar illa ut (Sofie Sarenbrant - Avdelning 73), jag har även gråtit till många biografier. Fifty shades of grey och andra böcker med mycket sex får mig att ta fram skämskudden för det känns som att jag inkräktar i någons privatliv. Jag skrattar sällan till böcker, men minns när jag och min storebror var små så skrattade han ofta när han läste Bertböckerna.

12 kommentarer:

 1. jag har ganska lätt för att gråta

  SvaraRadera
 2. Sune böckerna är bra med, de brukar jag skratta hejdlöst till.

  SvaraRadera
 3. Jag skrattar inte heller så ofta högt när jag läser böcker, men ganska ofta kommer jag på mig med att jag sitter och ler :)

  SvaraRadera
 4. inte trevligt att känna sig som Peeping Tom

  SvaraRadera
 5. Gråtit har jag gjort en hel del :)

  SvaraRadera
 6. Jag kan vara lite svårflörtad när det gäller humor men har läst några crazy böcker som jag gillat och fnissat till en del ;)

  SvaraRadera
 7. Jaa, sex kan få en att plocka fram skämskudden ibland men beror ju också mycket på hur det är skrivet tycker jag :)

  SvaraRadera
 8. Skrattar också sällan, om ens det, till böcker numera, blir mest bara till leenden. Nästan lite synd att det faktiskt är så... :)

  SvaraRadera
 9. SV:
  Ja, det har du förstås helt rätt i. Svårt att komma undan!

  SvaraRadera
 10. Jag gråter inte så ofta till böcker men ibland kan det kanske komma en tår, men jag minns att det bara forsade floder när jag läste Tusen strålande solar, haha :)

  SvaraRadera
 11. Det har hänt att jag gråtit över en bok men tack och lov tror jag att jag oftare har skrattat! Skämskudden - nja, jag slutar nog läsa om det känns som att den behövs.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...