28 december 2016

RaeAnne Thayne - Kärleksmöten

Hope's crossing  #7

Lucy Drake är det kaxiga marknadsföringsesset med topposition inom IT-branchen, hon är snygg smart och målmedveten men hon har också blivit ensam när hennes pappa inte bryr sig speciellt mycket och de som har stått henne nära har gått bort allt för tidigt. Men Lucy är även kvinnan som dagen före Brendans bröllop frågade hans blivande fru om hon inte kunde hitta någon bättre än en avdankad sportfånge med större muskler än hjärna. Lucy bär på en hemlighet, den enda mannen hon någonsin har älskat är mannen som kysste henne och sedan blev tillsammans med hennes bästa vän i stället, efter det har hon haft svårt för att glömma händelsen.  Brendans fru gick bort i en hjärtattack strax innan deras tredje barn skulle födas, så nu försöker han själv får ihop det med arbetet som brandchef och att samtidigt ta hand om sina två barn, som tur är så har han en familj som ställer upp, men ibland lägger de sig i lite väl mycket.

De här böckerna är verkligen så himla mysiga och jag älskar att återvända till Hope's Crossing med alla mysiga genom snälla människor och staden måste verkligen växa hela tiden eftersom det flyttar dit många nya och många flyttar hem igen. Huvudsyftet med serien är verkligen att det finns någonting gott i alla människor men att det kan ta lite tid innan det kommer fram och att vissa behöver lite hjälp för att se det de har framför näsan. Böckerna är väldigt lika men det som tar serien framåt är att det är samma karaktärer i alla böcker även om det är olika huvudkaraktärer så man får lära känna nya individer bättre i varje bok.
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på cdon adlibris  harpercollins


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sharon Bolton - Pakten

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag måste jag säga, det känns som man hade kunnat göra någonting betydligt mer levande. Däremot gillar ...