23 december 2016

Erica Spindler - Den första hustrun

Bailey Brown drömmer om någon som kan rädda henne från hennes gråa vardag och en dag står han där, Logan Abbott är tio år äldre och dessutom rik och privilegierad, de blir handlöst förälskade och gifter sig direkt. När Logan och Bailey kommer till Logans gård i Louisiana så får de direkt lite kärleksproblem eftersom det går väldigt fort för ryktet att nå fram till Bailey, Logans första fru försvann bara en dag och sedan dess har ingen sett henne, även några andra kvinnor har försvunnit och många ledtrådar pekar mot Logan. Bailey blir misstänksam och inser att hon lätt kan försvinna utan att omvärlden förstår det när hon inte har någon egen familj, för att få veta sanningen om sin man börjar Bailey snoka runt och det är inte hennes bästa idé.

En väldigt bra och spännande bok, det är ett bra tempo och händer väldigt mycket och handlingen flyter på. Det finns många intressanta karaktärer däremot fastnar man inte riktigt för någon utan de är ganska svåra att tycka om för man misstänker än den ena än den andra och sen tillbaka igen, vilket jag älskar!! Inte förrän i slutet på boken så får sin aha upplevelse och sen ytterligare en, den ena misstänkte jag inte den andra och att bli överraskad gör boken så mycket bättre. Jag har läst väldigt många böcker av Erica Spindler och det är helt klart en av mina favorit författare och många av de böcker jag har läst är fristående vilket jag kan tycka är skönt, i dagsläget är det så många som skriver serier så fristående thrillers/deckare är inte så vanligt.
Betyg 5 av 5
boken finns att köpas på cdon adlibris  harpercollins 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...