2 november 2016

Spänningsutmaning Oktober


Jag tror precis som Mia att det kanske kommer både ett och annat tips om Keplers senaste bok, men kanske även en hel del andra. Det som är roligt med spänningsutmaningen är att man kanske trillar över en bok som någon älskat men som man själv har glömt bort i olästa hyllan, en riktigt bra författare som man missat att läsa helt enkelt!
Nu ska jag kika runt på Mias spänningsutmaning och se vad ni rekommenderar eller kanske avskräcker från den här månaden, för ibland är det bra att bli varnad om att vissa böcker mer är slöseri med tid.

Jag valde En sång för döda, vill ni läsa min recension så är det bara klicka på titeln. I den här boken så jagar man en seriemördar och det är kaos inom polisen eftersom vissa är mer måna om att få sin vilja fram än att göra det de egentligen ska göra. En polis i fängelse som måste komma sig ut för att än en gång jaga seriemördaren, samtidigt som han själv har människor som är ute efter att förstöra hans liv till varje pris.

3 kommentarer:

  1. Jag gillade första boken och har den här hemma så jag lär läsa den snart.

    SvaraRadera
  2. Jag måste se till att skaffa mig denna :)

    SvaraRadera

Natalie Cox - En oväntad jul

  Titel & Omslag Ett gulligt omslag och passande titel. Handling Charlie älskar inte julen. Särskilt inte den här julen. Charlies pojkvä...