26 september 2016

instagram

Jag har äntligen skaffat mig en ny telefon efter att ha varit utan internet på den gamla i några år, så nu skaffade jag mig även instagram. Men eftersom jag är väldigt aktiv med mina hundar så kände jag att de får en egen instagram och de hittar ni under namnet svanstippen.

Så gjorde jag även en egen där serier filmer och så klart böcker kommer vara en stor del, från början hade jag tänkt den skulle heta bokraden men det var tydligen upptaget så jag blev lite sur och kände att då blir det ingen ren bokbloggs instagram utan mina barn och mitt övriga liv kommer finnas med på ett hörn. Men den hittar ni under namnet bokraden

Men nu vill ju jag så klart hitta er andra bokbloggare på instagram, så antingen lägger ni till mig eller så skriver ni här så letar jag reda på er :) 

2 kommentarer:

  1. Jag skickade förfrågan om att få följa dig :) Heter varganatt :)

    SvaraRadera
  2. Jag har två, en för böcker och sånt som heter Bokordet och en för hästar/hundar och mitt övriga liv som heter granberganna :)

    SvaraRadera

Pascal Engman - Eldslandet

  Vanessa Frank #1 Titel & Omslag Tråkigt att den inte har lika snyggt omslag som resterande böcker i serien.  Handling En exklusiv kloc...