8 juni 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 23

Nu är jag äntligen tillbaka efter att ha varit iväg på en tredagars tävling, och vad passar inte bättre då än en Veckans bokbloggsfråga som Barnboksbloggen håller i. 
Den här veckan så lyder frågan så här:
Läser även dina nära och kära? Är böcker, läsande och bokbloggande ett intresse du delar med andra i din närhet? Ger du ofta bort presenter jul, födelsedagsfirande och andra firande?

Jag försöker få min sambo att läsa men han är inte så jätte intresserad, mina barn kan inte läsa men 5,5 åringen är i alla fall intresserad av böcker. Mina mor- och farföräldrar läste när de levde, min mamma läser en del romaner, lillebror en del ungdomsböcker och storebror lyssnad på ljudböcker.
Har en del vänner jag pratat böcker med ibland, men det är nästan ingen som vet om att jag har en bokblogg och jag ger rätt ofta bort böcker i julklapp för jag tycker det är roligt att ge bort böcker och speciellt till brorsbarnen som jag vill ska få växa upp med böcker runtomkring sig :) 

7 kommentarer:

 1. jag älskar att läsa för mina barnbarn ♥

  SvaraRadera
 2. Sambon har inte riktigt ro att sitta ner med en bok, men han lyssnar på ljudböcker i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar inte heller prata speciellt mycket böcker med mina kompisar, då det inte brukar vara så intresserad av att läsa, vilket jag tycker är tråkigt :)

  SvaraRadera
 4. Jag har också försökt få ett par sambos att läsa. Det har inte gått så bra ;)

  SvaraRadera
 5. De vänner som följer mig på facebook vet nog om att jag bokbloggar eftersom jag delar inlägg där emellanåt. Men tror det är många andra i min omgivning som inte vet att jag har en blogg.

  SvaraRadera
 6. Tråkigt när sambon inte är intresserad!

  SvaraRadera
 7. Älskar också att ge bort böcker :)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...