27 december 2015

R.L. Stine - Trädgårdstomtarna anfaller [Goosebumps #1]


När jag var yngre läste jag många Kalla kårarböcker så när jag hittade en i seriealbum format på akuten (var där med dottern för observation eftersom hon fått en rejäl hjärnskakning) så blev jag rätt glad och jag hoppas det blir att läsa fler av dessa för mig.
Dock verkar de bara finnas att köpas som e-böcker,vilket jag tycker är jätte synd. Seriealbum vill man ju titta i på riktigt inte på en skärm! 


Men i alla fall, i den här får vi följa läskiga trädgårdstomtar som hittar på bus var och varannan natt och en pojke ser dem men ingen tror så klart på han så han måste själv bevisa att de finns, vilket han av någon anledning pratar om ute så de så klart hör vilket inte var så smart.

Alltså det är ju för barn så jag tänker inte analysera så mycket, men hade jag läst den här när jag var yngre hade jag nog gett den en femma men idag får den nöja sig med en svag fyra. 
Betyg 4 av 5
 

1 kommentar:

  1. De finns på Storytel just som e-böcker, kanske ska ta och läsa en.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...