7 juli 2015

Robyn Carr - Där livet väntar


Del två i serien om Virgin rivers invånare. 
Ute vräker regnet ner och John "Preacher" ska precis stänga baren när en ung kvinna med en liten pojke kommer in, sjöblöta vilse och kvinnan har ett blåmärke på kinden. 
Preacher som varit marinsoldat uppfattar direkt att kvinnan är rädd och behöver hjälp, så han erbjuder dem sitt gamla sovrum så de i alla fall kan vänta ut stormen innan de fortsätter sin flykt. Men Preacher råkar se att kvinnan inte bara är blå på kinden utan hon har blåmärken över hela kroppen och direkt känner han att han vill ge den skyldige det han tål så han vill göra allting i sin makt för att hjälpa både kvinnan och hennes son.
Men den här kvinnan kommer snart få Preacher att känna någonting som han aldrig har upplevt tidigare.

Kvinnan som heter Paige har tagit mod till sig och insett att hon måste fly från sin man innan han kommer slå ihjäl henne, hon gör vad som måste göras för sin son och bebisen hon har i magen. Men att fly är inte så bara utan hennes ex får veta var hon är och dyker upp i staden och  han har inte tänkt åka utan Paige.

En riktigt spännande bok och man blir så arg på Paiges make, det räcker ju inte att han slår sin fru utan dessutom sin gravida fru och han är typ svartsjuk så han vill att hon ska få missfall.  Även Paiges bror som tycker att man kan stå ut med lite grann för ett stort lyxit hus blir jag riktigt arg på!! 

Det var jätte roligt att få lära känna fler karaktärer i byn men jag är SÅ glad att jag inte läste den här boken när jag var gravid för det hade nog blivit psykiskt påfrestande!! 

Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jussi Adler-Olsen - Natriumklorid

  Avdelning Q #9 Titel & Omslag Inte ett så där jätte intressant omslag och titeln? Ja jo den har med handlingen att göra men känns inte...