21 juni 2015

Tv - serier [v25]

Beauty and the Beast s03x01
Cat har svårt att leva ett normalt liv och inte hjälpa de som ber om hennes och Vinc hjälp.
Vinc börjar jobba som läkare igen men de inser snart att de måste hjälpas åt mot de som skapat Vinc.
JT insåg att han kanske inte behöver käppen utan egentligen är friskare än vad han betett sig som den senaste tiden. Han är verkligen en bra kompis till Vinc och ifråga sätter varför han gör som han gör och tillslut friade Vinc till Cat!!


the Fosters s03x02
Farsdag, så ett avsnitt med fokus på papporna. Jag gillade när Judes pappa sa att han vill att Jude ska växa upp och vara stolt över vem han är och inte fokusera på andra och att man inte ska bli retad hemma för vem man är.
Mike ska bli fosterpappa, så vi får se vad som kommer hända mellan Callie och den nya killen.

the Whispers s01x03
Det är många barn nu som pratar med Drill! Gillar att det händer en del, man får några ledtrådar men det är fortfarande så mycket man inte vet.

Finding Carter s02x12
Jaha det var det här Lori var ute efter, att försöka få vårdnaden av Carter men det måste ju vara omöjligt. Och sen att hon verkar ha en son, nu måste de ju dna testa för att se om han verkligen är det. Och om han är Loris son varför har hon själv inte tagit hand om han?
Nej tror han är fuffel och båg och han verkar ju ha varit i en hel del rättegångar så han får nog pengar för att vittna åt folk.

Orphan Black s03x10 *säsongsavslutning*
En riktigt bra tredje säsong var det här, och jag som plöjt alla tre säsongerna under en kort tid tyckte att den här tredje säsongen vävde ihop allting väldigt bra och vi fick väldigt många frågor besvarade.
Serien hade kunnat få ett bra avslut här men det kommer en säsong fyra under 2016, så blir spännande att se vad som kommer hända då och jag kommer sitta som klistrad och nöta de avsnitten så fort de släpps på netflix!
Jag gillar de flesta karaktärerna förutom Donnie och Alison, speciellt när de började sälja knark och ha sig, de drar till sig så mycket uppmärksamhet som det bara går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jan Bertoft - Hoppets sista ljus

  Vanja Ek #3 Titel & Omslag Ett snyggt omslag som passar väldigt bra ihop med de två tidigare böckerna.  Handling En ökänd bedragare so...