30 maj 2015

RaeAnne Thayne - Fjärilskyssar


Bok #4 i serien om livet i Hope's Crossing.

Nu får vi följa Alexandra McKnight som föredrar långa arbetsdagar som kock och sina kärleksrelationer håller hon så korta som möjligt för hon vill helst inte falla för någon. 
Alexandra ska jobba som köksmästare på en exklusiv restaurang som snart ska öppna och i väntan på att restaurangen ska bli klar så passar Alexandra på att bekanta sig med Sam Delgado, han som är huvud ansvarig för byggjobbet i restaurangen. 

Först verkar Sam vara perfekt för Alexandra, snygg stark och ska bara stanna i staden några veckor, men det hon inte vet är att Sam har planer på att stanna i staden. Han råkar dessutom köpa sig ett hus på samma gata som Alexandra och med sig har han en sjuårig pojke som visar sig vara Sams son som han aldrig har berättat om. Sam vill ha ett förhållande med Alexandra men hon är nog tveksam till att släppa in lösdrivande hund i sitt liv så hon tänker göra allt för att hålla deras relation till någonting kort och kravlöst. 


Jag gillar den här serien men den är lite enformig om man läser delarna för nära inpå varandra, i alla fall om man som jag inte vill ha allt för mycket förutsägbarhet i sin läsning. 
Men perfekt avkoppling när det går lite segt i sin läsning!
Betyg 3 av 5


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...