5 april 2015

Tv - serier [v14]

the Flash s01x17
Barry litar mindre och mindre på Harrison. Barry blir tvungen att springa genom en vägg för att rädda sitt egna liv och sen räddar han sin pappa som blev tagen som gisslan av en annan fängelsekund när han smet ut. Barry och Joe berättar för Eddie vem som är the Flash för att få hjälp med att Iris inte ska snoka så mycket.
Men det är inte den riktiga Harrison Wells alltså utan någon konstig typ som bytt med han. 

Arrow s03x17
Diggle och Lyla gifte sig, men någon låtsas vara Arrow och dödar folk.
Felicitys pojkvän luskar ut att Oliver är the Arrow och Felicity har gjort sitt val och Oliver försöker förklara för hennes pojkvän att hon har gjort sitt val och att han ska lyssna på henne.
Diggle vill lämna the Arrow för sin familj men Lyla bestämde sig för att sluta sitt jobb istället,
i nästa avsnitt får vi se om Felicity blev skjuten av fejk Arrow eller inte.

Arrow s03x18
Felicity blev räddad av sin pojkvän Ray men han fick en pil i bröstet, men väntar de med operation eller opererar han nu direkt så finns det stor risk att han dör, men han har själv en lösning på problemet men sjukhuset vill inte experimentera.
Så Felicity får faktiskt hjälp av sin mamma att se till att Ray ska överleva.
Lance är beredd att sätta Laurel i fängelse för att få fast the Arrow, och han jagar verkligen för att få tag i han för han tror att han är skyldig till de som har dött. Lance får veta av Ra's  al Ghul att det är Oliver som är the Arrow, så nu börjar det se riktigt illa ut för Oliver så han ger upp för att rädda liv och då speciellt rädda de som är honom nära.
Att hellre sitta i fängelse än att se sina vänner dö är nog ett val många i Olivers sits hade gjort och sen gör Roy exakt samma sak, så det är riktigt spännande nu vad som kommer hända i nästa avsnitt!!
Ray säger till Felicity att han älskar henne och hon får lite panik, och hennes mamma berättar att hon måste välja vem hon ska vara med.


Finding Carter s02x01 *säsongsstart*
Ja äntligen började Finding Carter om, verkligen en av mina favorit serier!
Slutet på förra säsongen så kidnappade Lori Carter för att kunna ta med henne, men den här gången är inte Lori nöjd med att bara ha Carter utan vill berätta sanningen för Carter och Taylor och sanningen är att hon donerade ägg för att deras mamma inte kunde bli gravid utan hjälp.
Elizabeth och David ser till att de inte blir av med båda sina döttrar utan att båda kommer hem igen och att Lori hamnar i fängelse men Lori säger till Elizabeth att hon vet mer saker.
Lori har gjort allt för att sätta in en kil i familjen så att hon ska få flickorna att vilja ha henne som mamma och inte Elizabeth.
Och det verkar då hända massor den här säsongen, det kommer bli riktigt spännande!! 

iZombie s01x03
Livs ex har gått vidare men när hon ätit en oempatisk hjärna så reagerar hon inte så mycket först och ser till att lösa fallet innan hon tar hand om sina personliga problem.

the Blacklist s02x17-18
Jag gillar att Tom är tillbaka i bilden och att han uppenbarligen har verkliga känslor för Elizabeth.
Elizabeth börjar känna att hon inte vet vem hon är, vilket hennes namn egentligen är och när hon fyller år men Ressler lyckas pigga upp henne genom att vara en riktigt bra vänn.
Elizabeth fick veta av Tom att Redington ligger bakom mer saker och hon konfronterar han och han berättar att så är det och då ger hon han det han är ute efter så han ska lämna henne i fred och sen blev Redington skjuten.

the Following s03x06
Jag tycker att det blir lite jobbigt spännande när man aldrig vet vem man kan lita på alla verkar onda i den här serien!
Max pojkvän är rätt läskig nu när han "stalkar" henne och så dumt när han hör saker han inte borde veta som det om Mike fast det känns som att Mike reagerade rätt mänskligt ändå i den sitsen.
Ryan och Mike jagar efter Strauss och hittar massa gamla skelett som leder till en av Strauss anhängare och en annan av hans anhängare dödade han, det blev jag väldigt överraskad över.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...