8 februari 2015

Tv - serier [v6]


the Blacklist s02x09
Så fick vi en släng av sons of anarchy med här, roligt att många skådisar börjar synas på många ställen :) Jag gillar kända ansikten i serier!
Ett lite annorlunda avsnitt, Keene blev kidnappad men nu verkar det som att hon äntligen kommer få svar på lite frågor och Red vill verkligen ha tillbaka henne så nästa avsnitt kommer nog vara riktigt bra med många svar på våra frågor, hoppas jag!

the Flash s01x12Oj Barry kan verkligen sjunga och vad roligt att se att han och  Caitlin bonda ihop sig.
Han verkar börja släppa Iris lite mer och gick på dejt med någon hon jobbade men jag vill se Barry och Caitlin tillsammans men det kanske kommer, kändes som lite sådana vibbar.


Chasing Life s01x14
April och halvsystern umgås lite och helt plötsligt har hon bestämt sig för att stanna i Boston.
Haha vad roligt att de ser Saw tillsammans hela familjen, jag lyckas inte ens få min sambo att se dom filmerna med mig.
Deras farbror George har fått ett jobb erbjudande och har tänkt flytta.

Ehm, vad hände med Leo? Från att ligga i sängen och kämpa med att gå till att han är hemma i en lägenhet dit han håller på att flytta och fixa.
Dominic tycker verkligen att livet kretsar kring han och jag hoppas verkligen inte att de kommer hitta tillbaka till varandra igen utan jag vill fortsätta se April med Leo. Men vem vet hur April kommer reagera när Dominic fått ihop det med hennes syster.

Eye candy s01x04
Verkligen ett bra och spännande avsnitt. Haha spåtanten kanske har rätt, blir spännande att se om det blir något mellan Lindy och polisen.

the Fosters s02x14
Jesus och Marianas mamma väntar en dotter, och Brandons pappa ber hon flytta in.

Camping för familjen,  men inte ens där blir det lugnt utan Hayley dyker upp och de flesta är osams med varandra men det var skönt att det var lugnt kring Callie för en gångs skull.
Skönt att Jesus och Hayley gjorde slut, men måste hon vara taskig med/mot Mariana bara därför?

the 100 s02x11
Millweather tänkte försöka döda Lexa och Clarke men misslyckades.
Det gick fort för Bellamy att bli blodgivare och tur Maya kom då och att hon är smart, hon är verkligen en intressant karaktär och ska bli intressant att se hur allting kommer gå, för Maya kan ju inte överleva på utsidan. Det är en maktkamp på Millweather, men även utanför.
Clark tar med sig sin gisslan för att släppa han så att han kan informera Millweather om vissa saker som hon vill att de ska veta, att om de inte släpper deras folk så blir det mest synd om dom.

Chicago Fire s03x13
Trodde det skulle vara ett crossover fall men inte riktigt.
Oj vad jag blev imponerad när Kelly lyckades att inte slå ner pyromanen som dödade Shay, han var ju hur provocerande som helst när han började prata om Shay.
Vilken fin och sorglig minnesstund de hade för Shay, och det kändes verkligen som ett avslut.
Dawson och Casey pratade äntligen ut, så vi får se vad som händer där i framtiden, sen får dom veta att killen de har hittat och som verkar skyldig för Shays död inte kommer åka dit för det så Dawson tar saken i egna händer och ringer sin bror...

Chicago PD s02x13
..självklart att Antonio och teamet vill hjälpa till att få fast någon som vill se brandmän dö.
Vad pyromanen/mördaren var läskig men han var ju läskig redan i Prison break. Men jag förstod inte vad han hade emot brandmännen, visst hans familj brann inne men de som han hade som mål att döda hade ju inget med den branden att göra.

the Blacklist s02x10
Elizabeth skulle äntligen få tillbaka lite minnen om sitt förflutna men det blev inte mycket av det och till och med Red försökte pressa henne för att han ville veta någonting som hon varit med om som barn men förträngt. Så nu insåg hon att det är bara därför Red finns i hennes liv för att hon vet någonting som han verkligen vill veta.
Och hon verkade hitta vad de letar efter, i sin gamla mjukis kanin, ska bli spännande att få veta vad det egentligen är för jag förstod inte alls.


Arrow s03x12
Nu fick team Arrow och Malcom Merlyn veta vem som dödade Merlyns fru, han trodde att han redan dödat den skyldige men han hade fel och nu ville han samarbeta med team Arrow men de är inte intresserade. Äntligen kom Oliver tillbaka och höll ett tal till staden och sen ber han Malcom om träningshjälp så att han ska kunna slå Ragu vid nästa fight.
Sin berättade för Lance att det inte är Sarah som springer runt på gatorna och slåss utan att det måste vara någon annan.

 
How to get away with murder s01x10-11
De kunde bevisa att Sam var pappa till barnet och att han var där när hon dog.
Dock irriterande när de helt plötsligt skulle gå till polisen, skönt det inte blev av.
De hittade Sams kropp på en soptipp och gick ut med det på nyheterna, inte så händelserikt avsnitt men nästa vecka lär det bli riktigt spännande.

Hart of Dixie s04x05
Oj vad Zoe har mycket hormoner i kroppen! Hon och Wade har insett att de måste flytta för de rymmer inte en bebis hos någon av dem och ingen av dem vill flytta ifrån Lavon.
AB äger husbåten George bor på och hon behöver sälja den för att få pengar till att utbilda sig färdigt till sjuksköterska. Sen får Lemon för sig att hon ska para ihop George och AB så hon och Lavon kan ge sin kärlek en chans, men AB kommer på Lemon och även varför hon gör som hon gör.
Men visst fick vi lite vibbar om att det kanske kan bli George och AB? Och vilken tur att Zoe och Wade bestämde sig att bo kvar med Lavon.Helix s02x03-04
Många från första säsongen kom tillbaka nu, men vad läskigt när Julia först blev drogad sen skulle typ äta middag med sin döda mamma och bror....
Julias pappa är verkligen sjuk och de som man trodde var med i även den här säsongen är inte verkliga. Oj vad mycket skumt som händer och allting har verkligen snäva svängar hit och dit.

1 kommentar:

  1. Är imponerad i den takt du ser tv-serier och läser böcker :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...