25 januari 2015

Tv - serier [v4]

Chasing life s01x12
Brenna blev dumpad av Greer efter att ha väntat på henne.

April är tillbaka på jobbet och hon såg Dominic där men han hälsade inte ens först och sen pratade dom ut och han är arg för att hon var otrogen. 
Eftersom April kommer behöva en benmärgstransplantation om det visar sig att cancern inte är borta eller att den återvänder och när Brenna inte är en match så kontaktar de halvsystern men just då de träffas blir Brenna tagen av polisen när hon tar sig in hos Greer.
Nathalie gick med på att testa sig för att se om hon matchar som benmärgsdonator.
Leo har legat i koma sedan han opererades för två månader sen, eller nu är han inte i koma men han är inte vaken men vaknade till mer och mer under avsnittet och han verkar inte riktigt var sig själv efter att min fick se vad som kommer hända i nästa avsnitt.

Jag tror att första halvan av säsongen var bättre än andra halvan kommer vara för nu tror jag det kommer bli mycket drama kring April - Leo.

the Fosters s02x12
Callies biologiska pappa fick en panikångest attack och det senare när Steph ber han skriva på papprena så gör han det men ångrar sig sen för han vill försöka få vårdnaden om Callie.

Så tillsvidare kommer Callie bo med Steph och Lena men ska träffa sin pappa en dag i veckan, men hon vill inte träffa sin syster Sophia och då försöker hon bli överkörd genom att gå ut mitt framför en bil och Callie berättar för hennes föräldrar om vad som verkligen hände.

Jesus går och lyssnar på sin mammas AA möte och får då veta att hon är gravid.
Brandon har fått ett stipendium och tänker inte åka utan tänker åka iväg med bandet istället.

Eye Candy s01x02
Shit vilket spännande avsnitt, läskigt att sitta i en bil som någon utanför kontrollerar och sen att det visar sig vara helt fel förövare och det börjar vara farligt för de killar som Lindy dejtar.

12 Monkeys s01x01-02 *seriestart*
En sci-fi serie som jag nu under två avsnitt har försökt få grepp om serien men det är väldigt mycket att ta in och man förstår inte så mycket ÄN. Det är en hel del resande fram och tillbaka i tiden som de verkar kunna styra väldigt bra.
Jag ska ge serien något avsnitt till sen får vi se om jag fortsätter eller skippar den för bättre serier.

the 100 s02x09
Sist fick vi se hur Clarke dödade Finn så the grounders inte skulle kunna tortera han, sen börjar hon se Finn överallt. Folket på Millweather har insett att the grounders har gjort en allians med the sky people men de har inte ännu insett att de även blir motarbetade från insidan.
Raven är lite väl hård mot Clarke, klart hon inte ville döda Finn men hon ville inte se han bli torterad till döds heller men nu fick hon se hur de skulle ha torterat Finn.
Bellamy ska ta sig in på Millweather för att bli en person på insidan eftersom de inte vet någonting om vad som händer på insidan.
Clarke börjar bli känslokall och hon och Hedda är nog snart rätt lika men jag hoppas få se någon scen där de kämpar ihop sida vid sida.


Hart of Dixie s04x03
Wade försöker verkligen och det blir inte riktigt så bra och när Zoe får för sig att Wade har tänkt fria får hon panik och flyr till sin mamma och Wade åker dit och pratar med Zoes mamma och Wade säger att han älskar Zoe och har tänkt kämpa för henne.
Och sen när Wade pratar med Zoe så kan man inte annat än smälta och de blir tillsammans igen.

George och Lemon igen, nej det hände inte för han insåg att han inte älskar Lemon längre och han berättade även att Lavon var där för Lemon.
Jag tycker faktiskt att det är så synd att Lavon och AnnaBeth inte är tillsammans för jag gillade dom tillsammans och hon har tydligen fortfarande känslor för Lavon och nu kommer det nog bli ett triangeltrama Lemon Lavon AnnaBeth.

Glee s06x04
Sue har tänkt se till att Blaine och Kurt blir tillsammans igen.
Blaine har ju verkat lite velig så när Kurt säger att han ska på en dejt så blir det ännu svårare för Blaine att veta vad han vill men 

Oj helt oväntat att Rachel och Sam skulle kyssas, och jag vet inte vad jag tycker om det.
Inget höjdar avsnitt, fast tycker inte Glee har varit så bra senaste säsongerna...

Saving hope s03x14
Oj vad det syntes nu att Alex är gravid, det har gått fort.
Joels pappa blir sjuk och han ser direkt att Joel är kär i Alex och får dom att gå och ta emot ett pris som han skulle få men han ligger ju inlagd. Och hans plan fungerar för Joel säger till Alex att han vill försöka och han vill vara bebisens pappa.
Maggie verkar vara bi och vi får se nu om hon fick sig en flickvän.

Arrow s03x10
Just ja vi lämnades ju i värsta cliffhangern sist där Oliver förlorade slagsmålet och blev knuffad ut för stupet och de tror nu att han  är död men hoppas att det inte ska vara så och under tiden försöker de fortsätta jobba med det Oliver höll på med innan han tog på sig skulden för Sarahs död.
Alla är så vilsna när inte Oliver är där och de reagerar olika hur de ska hantera det genom att vara ledsna och arga.
Thea är den enda som inte vet alls vad som hänt med Oliver och Malcom tror att dom är i fara så han informerar henne om att de måste lämna stan för aldrig återvända igen.
Laurel ger sig arg ut på gatorna och slåss med stadens fiender.

Vi vet ju att Oliver lever och finns kvar där ute, ska han återvända från det döda igen? Eller vad kommer hända?

the Flash s01x10
Bara jag som blev sugen på att se Prison break? Och eftersom de blev fritagna ur sin transport på slutet så kommer vi få se mer av dom.

Chicago PD s02x12
Erin och Jay fick verkligen till det, men då ska Erin iväg på någonting i sex månader och hon verkar inte tycka att det är speciellt roligt på det nya jobbet och nu vill hon tillbaka till sitt vanliga team.

1 kommentar:

  1. Nämen, nu blev jag allt spoilad på Chicago P.D men får skylla mig själv som dröjt så med att se avsnittet ;)

    SvaraRadera

I min brevlåda [Juni 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  2  Köpta/Fått:  0  Rensat bort: 0   Lästa:  4 Sammanfattning:  -2