11 januari 2015

the Following - säsong 2


Ryan Hardy fortsätter jakten på Joe fast han ska ha dött i den där branden men så klart tror inte Ryan på det och så länge han inte sett den döda kroppen kommer han inte släppa taget.
Speciellt inte eftersom Claire dog och hon har ju trots allt hela tiden varit Ryans stora kärlek.
Det är roligt att vi får lära känna Max som är en släkting till Ryan och hur hon finns där och stöttar och hjälper Ryan fast alla andra mest tycker att han är knepig.


Jag gillade den här andra säsongen, så spännande och serien är ju verkligen inte förutsägbar för man vet aldrig vem som står på vems sida eller vilka tokigheter som vissa kommer hitta på.
Men det är verkligen många som vill hämnas nu och de vill hämnas på varandra och de tycker att enda sättet att göra det på är att döda de skyldiga och i många fall även oskyldiga, men ibland när man får se hur andra gör det man själv vill göra så inser man att det inte alla gånger är rätt.

Spoiler varning!
Emma verkligen njuter av att folk dör och hon tror att hon är Joes högra hand men är hon verkligen det och det är ju inte hon som bestämmer fast hon har väldigt många åsikter och hon försöker verkligen manipulera Joe så hon får som hon vill men det tog ju slut för henne då. 


Joe är duktig på att lura folk att döda och försöker få dem att ha gjort det så han vet de kan göra det igen så de sen kan bli hans lakejer som dödar till höger och vänster, det var ju en hel del massmord på olika ställen i den här säsongen. 
Jag förstår att Mike höll tyst om Claire och tur att inte Ryan blev arg och som vanligt så är Ryan för ivrig men Joe har skaffat sig några fler fiender med tiden och att försöka ta över en sekt bara så där borde inte vara så lätt, eller? Mike är ute efter Lily eftersom hon dödade hans pappa.
Joe vill ju inte döda Ryan, han älskar deras lek/maktspel allt för mycket för att kunna göra sig kvitt honom snacka om psykopat fast det var ju å andra sidan ingen nyhet.Men lite intressant när båda vill rädda Clarie så de måste sammarbeta mot Lilys sjuka tvillingpojkar, sen visar Joe lite mänskliga känslor när han frågar efter Emma, när han ber om Claries förlåtelse och sen vill att Ryan ska döda han.1 kommentar:

  1. Tycker väldigt mycket om denna serie. Ser verkligen fram emot nya säsongen som startar i mars någongång.

    SvaraRadera

Marie Hermansson - Mannen under trappan

  Titel & Omslag Sjukt tråkigt omslag dock är ju titeln bra i alla fall.  Handling  Allt har gått Fredrik väl i händerna. Han har ett tr...