13 januari 2015

Mons Kallentoft - Jordstorm

Malin Fors #8  

En kvinna som är ute och rastar sin hund hittar en man naken och mördad intill Göta kanal och en ung flicka försvinner så nu gäller det för Malin och hennes team att skynda sig att hitta den gemensamma nämnaren för att få ledtrådar till vem förövaren är.
För annars tror de att det kommer finnas fler döda kroppar eller kidnappningar, och de vill för allt i världen hitta flickan innan det är för sent. 

Malin gör allt för att hitta flickan samtidigt som Malins egna dotter är och jobbar som volontär när hon och två andra tjejer försvinner, och som alkoholist så funderar Malin på om det är nu hon får dricka lite för att hantera allting. 

Malin fortsätter att kämpa med spriten och Johan är en enormt bra stöttepelare, han förstår henne och stöttar och hjälper och är inte dömande. Vad kort den här boken var, det var i och för sig även Vindsjälar, det är ett enormt högt tempo så böckerna går verkligen fort att läsa och vi får ta lite del av Malin och övriga teamets tankar och handlingar men själva storyn känns lite stressad ihop.
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på adlibris  cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Marie Hermansson - Mannen under trappan

  Titel & Omslag Sjukt tråkigt omslag dock är ju titeln bra i alla fall.  Handling  Allt har gått Fredrik väl i händerna. Han har ett tr...