7 januari 2015

Chicago fire s03x11


Äntligen får vi veta vad som har hänt efter att vi blev lämnade före jul med en cliffhanger! 

Oj shit när man fick se hur dom fightades i bilen och den sen fick taket avkapat så fick jag riktigt ont i magen men inte ens en bloddroppe verkade det vara i bilen och vi fick ju fort se att Miles och vad hon nu heter var helt okey. 

Som vanligt är det svårt att få fast den skyldige så vi får se hur den här katt och råtta leken kommer sluta, för han den skyldige verkade ju ha ett finger med i branden som hände på slutet. 

Gabby och Casey gjorde slut igen och ingen av dom vill erkänna hur jobbigt de tycker att det är men de verkar helt klart ha problem med att skilja på privatlivet och jobbet så det här kanske är lösningen och jag tror ju inte Gabby och Miles kommer få ihop det igen eftersom det känns rätt överstökat. 

Bodens baby kanske får hjärnskador men verkar då ska överleva och det måste han ju, annars kändes det bara dumt att skriva in den storyn.

De är då duktiga på att hålla spänning i den här serien och det är alltid fula fiskar ute efter dem men det är så kul när vi får fortsätta se lite crossovers med Chicago PD, och det här är nog serien med bäst crossovers vad jag vet/sett. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ingelin Angerborn - Fyr 137

  Mabel trilogin #3 Titel & Omslag Ett väldigt snyggt och jätte passande omslag och titeln passar helt perfekt ihop med handlingen. Hand...